Home / News / Association for Healthcare Foodservice (AHF) Conference Review

Association for Healthcare Foodservice (AHF) Conference Review

Delegate Noord-Amerika was aanwezig bij de AHF 2018

Delegate Noord-Amerika woont jaarlijks de Conferentie van de Vereniging voor de Foodservice in de Gezondheidszorg (AHF) bij, als sponsor, dit jaar was deze bij de ‘Hyatt Regency Minneapolis’ – van 21 t/m 24 Augustus 2018.

OVER DE JAARLIJKSE CONFERENTIE AHF

De jaarlijkse conferentie van AHF 2018 richtte zich op de “Exploring the Intersection” en onderzocht hoe “People”, “Performance” & “Purpose” een effect hebben op ons dagelijks leven. De conferentie opende met een fantastisch eerbetoon aan Prince.

AHF_FirePlacePrince
Gedurende de vier dagen ontving AHF haar leden voor het stimuleren van keynotes, uitstekende educatieve sessies, netwerkevenementen, culinaire wedstrijden en natuurlijk de AHF’s Marketplace Exhibit Hall. Na een lange eerste dag vertrokken alle aanwezigen met de bus voor een korte trip naar het Nicollet Island Paviljoen voor een Summer Cookout en netwerken! Als Sponsor Exposant Delegate Noord-Amerika waren we enthousiast om de aanwezigen onze software van wereldklasse te laten zien. Samen met wat Zwitserse en Amerikaanse chocolade!

Netowork2DG Booth
Er waren genoeg mogelijkheden om te netwerken tijdens de vele koffiepauzes; op de laatste avond was het tijd om de personen te feliciteren met de awards ontvingen, gestemd door hun collega’s.Network1Awards1
Gevolgd door de fantastische “Fusion” een mix tussen een DJ en een Live Band;
Alle aanwezigen gingen helemaal los.
Fusion DJ&BandDance Floor 1
Het was geweldig om zoveel geëngageerde mensen te ontmoeten die de ervaring van de Patiënt & Resident beter willen maken! Voor degenen die we dit jaar niet hebben ontmoet, kijken we uit naar jullie volgend jaar. Voor degenen die niet in staat waren om dit jaar bij te wonen, raden wij aan om naar de AHF website te kijken en we kijken uit naar uw komst volgend jaar.

Save the Date – de AHF conferentie van 2019 is 6-9 augustus in The Westin Kierland in Scottsdale, Arizona. Tot daar!

Als u vragen of vragen heeft over een van de Delegate Suite of Products, aarzel dan niet om contact op te nemen met Adam Johnson.

 

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner