Home / News / Bezoek Delegate, Quarto en Catering Manager op de Zorgtotaal 2019!

Bezoek Delegate, Quarto en Catering Manager op de Zorgtotaal 2019!

Zorgtotaal 2019 – Alle facilitaire disciplines op één beursvloer

De zorg is continu in beweging. Wordt er meer dienstverlening van je gevraagd, maar moeten je kosten omlaag? Wil je actief geïnformeerd worden over relevante oplossingen? Maar wil je ook je tijd efficiënt besteden? Kom dan op 12, 13 of 14 maart aanstaande naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Zorgtotaal 2019!

Zorgtotaal2019-1
Naar verwachting 22.500 professionals komen hier samen om één of meer van de ruim 200 sessies te volgen. Daarbij staan er ruim 200 exposanten, waaronder Delegate. Kom langs! “Live” en gericht sparren is hier een stuk effectiever en leuker dan op kantoor “Googelen”.

Meer gastbeleving, minder kosten? Het kan met Delegate Patient Service!

Hiermee organiseer je niet alleen je inkoop, menu management, logistiek, productie en voorraad, maar ook de individuele bestellingen door de patiënt en gast, voorschriften rond diëten en allergie, toezicht op voedingswaarden, en nog veel meer.  Met onze Room Service Apps voor het online- en offline bestellen van maaltijden, trolley management zijn er vele nieuwe mogelijkheden, waaronder roomservice, het zelf bestellen door de patiënt/gast en geautomatiseerd bestellen van maaltijden.

Wij hebben oplossingen die echt toegevoegde waarde bieden!

Mooie partnerships, maar alleen met hoogwaardige spelers.

Bij het beheer en aansturen van maaltijdservices zorgen enkele belangrijke variabelen voor een groot effect op je kosten: inzet van personeel, menu-engineering, bestellen, productie, logistiek en afrekenen. Om jou hierover “in control” te laten zijn, is een uniek concept opgezet, waarbij Delegate samenwerkt met de leading spelers in hun expertise.

Zorgtotaal2019-2
Quarto – Slimme kassa’s en betaalsystemen, daar zijn ze groot mee geworden. Modulair en schaalbaar. Geschikt voor zowel kleine coffee corners als voor drukke restaurants. De grote cateraars in Nederland en België werken er al jaren mee. Hun uitgekiende en gehoste backoffice, brengt alles perfect samen en koppelt naadloos met systemen van derden.

Catering Manager helpt bij het effectief inroosteren van je personeel en heeft tal van gerelateerde e-HRM oplossingen voor meten van en sturing geven aan de personele inzet in je F&B omgeving.

Gezamenlijk bieden we een uitgelezen totaaloplossing waarmee je het beste in huis kunt halen wat op deze gebieden verkrijgbaar is. We laten graag aan je zien hoe het werkt!

Nieuwsgierig? Registreer je nu gratis!

In slechts een paar uur ben je weer helemaal bij. Bezoek gratis sessies naar keuze, maak kennis met diverse nieuwigheden en haal bij de gezamenlijke stand van  Delegate, Quarto en Catering Manager een echt goede kop koffie!

Ons standnummer is 07B010

Registreren doe je helemaal gratis en direct via deze link. Doe het vandaag nog!

Zorgtotaal2019-3

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner