Home / News / Vieren op de traditionele manier – Wiener Wiesn Feest op 29 september 2017

Vieren op de traditionele manier – Wiener Wiesn Feest op 29 september 2017

Wiener Wiesn_1

Het Oktoberfeest van Wiener Wiesn vindt dit jaar van 21 tot en met 8 oktober weer plaats. 3 grote paviljoens, 5 Alpine hutten en het dorp Wiesn bieden plezier en amusement. Na positieve feedback van vorig jaar hebben we besloten om alle Delegate medewerkers weer uit te nodigen voor de traditionele Wiesn-avond.

Het weer was onverwachts goed dit jaar, waardoor we de gelegenheid kregen om het dorp Wiesn te verkennen bij hoge temperaturen en zonneschijn voor het officiële avondprogramma. Vanaf 6:30 uur is het Gösser-paviljoen (catering aan 3.700 gasten) geopend en zijn we uiteindelijk begonnen met het avondeten.

Wiener Wiesn_2Wiener Wiesn_3Gezien het grote aantal bezoekers was het niet gemakkelijk om iedereen op één groepsfoto te krijgen. Onze vrouwelijke collega’s , maakte zoals gebruikelijk een statement, dat het erg jammer is dat niet iedereen op de foto paste.

We zijn blij dat we de afgelopen jaren het aandeel vrouwelijke werknemers hebben kunnen verhogen. Er zijn op dit moment 12 vrouwen in dienst, die ongeveer een derde van ons team vormen. Als softwarebedrijf verwelkomen wij deze positieve trend.

Wiener Wiesn_4Wiener Wiesn_5

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner