Home / News / Bouw & exploitatie van kantinekeukens & bedrijfscatering – D-A-CH

Bouw & exploitatie van kantinekeukens & bedrijfscatering – D-A-CH

De commerciële keuken van de toekomst – voorbeelden van best practice voor innovatieve, toekomstgerichte concepten

– Tijd voor verandering – procesoptimalisatie en introductie tot Lean Management
– Kantine 4.0: Slim, digitaal, klantgericht, digitaal
– Revolutionaire trends in de kantine catering – voorbeelden uit Denemarken
– Ervaringsverslag: Toenemende capaciteit ondanks ruimtegebrek
– Energie-efficiëntie in commerciële keukens: concepten en oplossingen
– Toekomstgerichte betalingssystemen – flexibel en geautomatiseerd
– De toekomst van ons eten: vooruitzichten en visies

Management Forum1

Op 22 en 23 mei 2019 vindt in München het 5e jaarlijkse forum over trends en efficiëntie voor de Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland regio plaats. We zullen opnieuw deelnemen als Platinum Partner en kijken uit naar de vele interessante toespraken, uitwisseling van ideeën en natuurlijk naar de hoogtepunten van het evenement. De volledige agenda beslaat twee dagen en is bedoeld voor keukenmanagers, operations managers, F&B managers, cateraars, inkoop- en commerciële managers en deskundigen op het gebied van bedrijfscatering, ziekenhuizen, Senior Living faciliteiten, grootschalige catering, cateringbedrijven, evenementencatering, vakscholen, verenigingen, studentenverenigingen, catering voor overheden en staatsbedrijven, F&B voor reizigers en contract catering.

Maak kennis met de experts en beslissers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en kijken uit naar mooie praktijkvoorbeelden en gesprekken. Op woensdag 22 mei om 12:50 uur presenteert onze klant Sodexo (Sodexo Services GmbH) de nieuwste trends op het gebied van productieplanning (slimme productieplanning voor grootkeukens in de grootkeuken). Thomas Huber (CIO, Sodexo Services GmbH) zal met onze Delegate Materials Management Solution verslag uitbrengen over optimalisatie, verhoogde efficiëntie en procesgerichte workflows.

thomas-huber

Thomas Huber is de CIO bij Sodexo Services GmbH voor Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Als oprichter van Virtual Factory is hij al 18 jaar werkzaam als IT-consultant in vele verschillende vakgebieden. Van het ontwikkelen van de eerste e-learning applicatie gespecialiseerd voor medische training tot projectmanagement bij de implementatie en optimalisatie van materiaalbeheersystemen en magazijnoplossingen, de kwestie van “digitalisering” is altijd in de voorhoede waar hij met zijn expertise heeft bijgedragen aan het succes van talrijke projecten in de restaurant- en F&B-sector.

HIGHLIGHTS:

Neem deel aan onze bezoeken van:

-De nieuw gebouwde kantine op de Garching Research Campus van Studentenwerk München.
-De nieuwe personeelscatering van BayernLB
-Het SVZ-maaltijddistributiecentrum van het Universitair Ziekenhuis München

Llik hier voor meer informatie en alle toespraken van het evenement.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner