Home / News / Wordt u overspoeld door bergen papieren?

Wordt u overspoeld door bergen papieren?

Gegevensuitwisseling in de bevoorradingsketen met papier behoort echt tot het verleden. Het is traag, niet precies en duur om te gebruiken. Het alternatief voor papier is de elektronische uitwisseling van catalogi, inkooporders en facturen. Tot nu toe heeft dit aanzienlijke investeringen vereist. Echter, met nieuwe en innovatieve oplossingen in de markt is de overgang zeer prijs concurrerend geworden.

Het is essentieel, dat u een goede integratie hebt tussen uw voorraadbeheeroplossing (ERP) en uw EDI bevoorradingsketen oplossing. Delegate als software leverancier voor voorraadbeheer oplossingen en First Businesspost als EDI specialist hebben samen de markt veroverd met nieuwe, moderne en innovatieve oplossingen om u en uw leveranciers te helpen tijd en geld te besparen. Wij bieden onze klanten in de Horeca, B&I, gezondheidszorg en catering industrie hulp om hun voorraad processen te optimaliseren van inkoop naar productieplanning.

Als u meer wilt weten over EDI-integratie en Delegate om alle voordelen van een geautomatiseerd proces te gaan gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Over First Businesspost
1stbp_logo

First Businesspost was een van de eerste, die uitgebreide oplossingen voor PKI en EDI leveranciersketens aanbiedt voor bedrijven in Europa. Sinds de oprichting in Duitsland in 2000 is First Businesspost vooral actief op de markten in de Europese landen, omdat de regelgeving het wijdverspreide gebruik van E-facturering mogelijk maakt. De grootste bedrijven in Europa en hun talloze leveranciers vertrouwen nu hun elektronische gegevensstroom toe aan First Businesspost. De specialisten van First Businesspost zijn goed in staat om de behoeften van potentiële klanten te herkennen en hebben uitgebreide kennis in het ontwerpen en implementeren van voorraadbeheer processen over de hele linie. De wereldberoemde en markt leidende producten van First Businesspost zijn beschikbaar voor bedrijven, die van en naar alle landen in de wereld werken, inclusief alle landen in Midden- en Oost-Europa.

http://en.1stbp.eu

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner