Home / News / A Day of Community Service bij Delegate in de USA

A Day of Community Service bij Delegate in de USA

A Day of Community Service

Op zaterdag 21 april namen bijna 2.000 studenten van de Towson University deel aan een dag van maatschappelijke projecten in de gemeente op meer dan 200 projectlocaties in de buurt van de campus. Een team van 42 studenten werkte in en rond de wijk rond het kantoor van Delegate Noord-Amerika en werd begeleid door de Delegate managers. De studenten hielpen bij het schoonmaken van de openbare parken, beplanting in buurten en het verwijderden van oude takken van bomen.

De studenten die op het kantoor van de Delegate in Noord-Amerika werkten, waren lid van de Towson University Dietary and Nutrition Club en anderen waren de majors in Informatica, die de voetbalclub vertegenwoordigden. Het jaarlijkse evenement The Big Event stelt studenten in staat om gemeenschapsdienst punten te verdienen voor hun club-, vrienden- of campusgroep. Veel van de projecten hadden betrekking op het helpen van oudere of gehandicapte huiseigenaren die anders moeite zouden hebben met het uitvoeren van tuin werkzaamheden of kleine reparaties aan hun huis.

“Towson University is een ankeruniversiteit, en het is zo belangrijk om onze gemeenschap de liefde te kunnen tonen die we voor hen voelen”, verzekerde president Kim Schatzel de studenten voordat ze naar buiten gingen. “Er is geen betere manier om dat te doen dan de dienst die Tigers graag doen.

Dit jaar brak het Big Event alle records, zowel op vrijwilligers- als op locatie omvang. Towson University is de enige instelling in het universitaire systeem van Maryland met een Carnegie Community Engagement Classification, die wordt toegekend aan ongeveer 320 andere scholen in het hele land. De classificatie ’erkent de prioriteiten van Towson en de nadruk op geëngageerd en samenwerkend onderwijs, het leren en de studiebeurs die het burgerlijke en academische leren van studenten verdiepen om communautair welzijn te verbeteren’.

Hieronder staan enkele foto’s van het evenement.

Community_Service_1Community_Service_2
Community_Service_3
Community_Service_4Big Event Pic 6

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner