Home / News / Delegate op de jaarlijkse AHF-conferentie – Scottsdale, Arizona

Delegate op de jaarlijkse AHF-conferentie – Scottsdale, Arizona

AHF Conferentie – 6 augustus – 8 augustus 2019

Houd deze datum in de gaten  – Delegate Noord-Amerika is opgewekt en trots om de Jaarlijkse Conferentie van de Vereniging voor de Gezondheidszorg Foodservice (AHF) bij te wonen en te steunen, dit jaar gehouden in de Westin Kierland Resort & Spa, 6902 E Greenway Pkwy, Scottsdale, AZ 85254.

AHF2019
Delegate Noord-Amerika sponsort al meer dan 10 jaar de jaarlijkse AHF-conferentie en is er trots op dat hij niet alleen de jaarlijkse conferentie steunt, maar ook dit jaar het New Jersey Chapter van de AHF.

Over AHF 2019 Jaarlijkse Conferentie

Meer dan ooit moeten Self-Op operaties nu doortastend zijn. Hoe combineren we technologische sprongen, stijgende verwachtingen van patiënten en het anticiperen op gezonder voedsel tot innovatieve en inspirerende initiatieven?

Kom in augustus (6-8) drie dagen met ons mee om te leren, te ontdekken en manieren te delen voor AHF-leden om hun leiderschap in het beïnvloeden van de voedingsindustrie in de gezondheidszorg te behouden. Interessante keynotes, ongeëvenaarde educatieve sessies, levendig netwerken, de AHF Marketplace Exhibit Hall, en meer, zullen u in staat stellen om te slagen met de vaardigheden, het netwerk en het draaiboek.

Wij nodigen alle AHF-leden en zelf werkende gezondheidszorgprofessionals uit om zich bij uw collega’s, mentoren en vrienden aan te sluiten voor een paar cruciale dagen die u zullen voorbereiden om terug te keren naar uw activiteiten, geïnspireerd, verfrist en opgewonden. We kijken uit naar uw komst!

Bekijk het programma

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner