Home / News / Delegate Brunch – grote prestaties vereisen veel energie

Delegate Brunch – grote prestaties vereisen veel energie

Volgens dit motto nodigen wij alle medewerkers elke maand uit voor onze bedrijfsbrunch. Dit is al het tweede jaar waarin we regelmatig samen brunchen. Het zorgt voor een veel vereiste energieverbetering, die ons helpt om onze openstaande uitdagingen aan te pakken.

We kregen dit idee toen we een eenvoudige vraag probeerde op te lossen. Hoe slaag je erin om alle 30 medewerkers via de Delegate website up-to-date te houden over de huidige bedrijfszaken? Uiteraard kunnen we gewoon een e-mail naar iedereen sturen, maar laten we eerlijk zijn: we krijgen allemaal veel e-mails. Daarom het idee om samen te genieten van een brunch terwijl je naar het laatste bedrijfsnieuws luistert.

Brunch1Brunch2

Onze bedrijfsbrunch bleek een geweldige kans om alle medewerkers op de hoogte te stellen van belangrijke actuele onderwerpen, evenals om vragen te beantwoorden. Het is ook een geweldige kans om onze “corporate spirit” te versterken. Sommige collega’s willen ook een bijdrage leveren met brunchspecials (we hebben een thema-brunch op het Oktoberfest) of helpen met voorbereidingen van de gerechten en het opruimen.

Het toont aan dat we niet alleen eersteklas food service software bieden, maar ook gericht zijn op de kernactiviteiten van onze klanten ;-). De brunch dient niet alleen om onze medewerkers up-to-date te houden, maar bevordert ook de communicatie tussen de individuele teams.

Brunch3Brunch4Brunch5

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner