Home / News / Delegate Customer Day 2021

Delegate Customer Day 2021

Onze jaarlijkse Delegate klantendag vond plaats op 12 mei 2021. De opzet van het evenement was dit jaar echter anders dan de jaren daarvoor. Vanwege de Corona-pandemie werd de klantendag in virtuele vorm gehouden en live gestreamd. Het oorspronkelijke plan was om het evenement op het hoofdkantoor van Delegate in Wenen te houden en tegelijkertijd de nieuwe, uitgebreide kantoorruimte onder de aandacht te brengen. Als alternatief dachten we na over hoe we de online presentaties en de uitzending zo boeiend en professioneel mogelijk konden maken. Hieronder hebben we enkele inzichten voor u op een rijtje gezet:


De veiligheidsmaatregelen

Alle medewerkers, sprekers en gasten werden uiteraard vóór het evenement getest op het Sars-Cov 2-virus om een veilige omgeving voor de deelnemers te garanderen. Ook werd het maximum aantal personen in een ruimte beperkt om te voldoen aan de toepasselijke afstandsvoorschriften.


De opstelling en uitvoering

Twee vergaderzalen werden volledig heringericht voor de live-uitzending. Er werden een controlekamer en twee filmsets opgezet, en zelfs onze mooie kantoorplanten mochten een deel van de schijnwerpers op zich nemen. Tegelijkertijd konden onze medewerkers in het kantoor in Wenen de actie in onze keukenruimte volgen, nadat de stream daar via een beamer live was uitgezonden. We hadden ook het genoegen om twee van onze klanten als sprekers ter plaatse te verwelkomen. De heer DDr. Haslauer (Managing Director van the Austrian Mensen) gaf een presentatie over het onderwerp “Vervanging van het vorige Food Management Systeem door de Delegate Food Service Suite”, terwijl mevrouw Millidorfer (Process- IT- & Office Manager van Go Gastro) sprak over de onderwerpen “Inkoop volgens Beste Prijs” en over de “Applicatie in het Delegate HostingCenter”. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om hen nogmaals te bedanken voor hun ondersteuning en voor de boeiende en informatieve presentaties!


De organisatie

Om de klantendag zo boeiend en interessant mogelijk te maken, bedachten we een quiz waaraan iedereen kon deelnemen en die plaatsvond tussen de presentaties door. De vragen hadden niet alleen betrekking op Delegate producten, maar ook op het werkleven binnen het bedrijf. We hadden ook een slimme manier gevonden om in te spelen op onze klanten die online deelnamen. Daartoe – en met dank aan onze sponsors (Almdudler, Hilcona) – stuurden we de deelnemers voor aanvang van het event pakketjes met diverse lekkernijen.


Conclusie

Hoewel de implementatie van de klantendag dit jaar nieuwe uitdagingen met zich meebracht, zijn we erin geslaagd het evenement tot een succes te maken. We ontvingen zeer positieve feedback van onze klanten voor deze virtuele klantendag. We kijken nu al uit naar de volgende klantendag waar we hopelijk weer persoonlijk en op locatie kunnen praten, informeren en ideeën uitwisselen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner