Home / News / Delegate op de FNCE-conferentie 2018 in Washington D.C.

Delegate op de FNCE-conferentie 2018 in Washington D.C.

FNCE 2018

Onthoud deze datum – Delegate Noord-Amerika en DM&A zullen worden tentoongesteld op de “Food & Nutrition Conference and Expo” die wordt gehouden in Washington D.C. van 20 t/m 23 oktober 2018, in de Walter E. Washington Convention Center, 801 Mt Vernon Place NW, Washington, DC 20001
FNCE2018
Delegate en DM&A zullen onze Stella Cloud Based, Food Service Management Software tonen.

STELLA is een softwarepakket voor de food service in de gezondheidszorg, die een oplossing biedt voor het beheer van uw recepten, menu’s en productie. De database bevat duizenden recepten, tot een 21-daags patiënten menu en tot een 5-weekse retail menukaart. Menu plannen zijn aan te passen aan uw locatie. De recepten en de menu’s zijn voorzien van voedingswaarden.  U bent in staat om patiëntinformatie te beheren, d.w.z. dieetbestellingen, voedselallergieën, voorkeuren en antipathieën, zonder dat deze informatie uw beveiligde netwerk verlaat.  Met een oplossing, die in de cloud wordt gehost, heeft u geen personeel nodig om de recepten en menu’s te onderhouden.

Wat is FNCE?

Elke herfst sponsort de Academy of Nutrition and Dietetics ’s werelds grootste bijeenkomst van voedings- en voedingsdeskundigen – meer dan 10.000 geregistreerde diëtisten voedingsdeskundigen, voedingswetenschappers, beleidsmakers, zorgverleners en leiders uit de industrie wonen de jaarlijkse bijeenkomst bij – en bespreken belangrijke kwesties die van invloed zijn op de gezondheid van alle Amerikanen.

Bekijk het programma

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner