Home / News / Delegate geeft terug aan de buurt door vergroeningsinitiatieven te ondersteunen

Delegate geeft terug aan de buurt door vergroeningsinitiatieven te ondersteunen

Initiatieven op het gebied van vergroeningsinitiatieven

Op zaterdag 17 november 2018 kwamen meer dan 70 vrijwilligers samen in de oude Bosley Gevangenis om deel te nemen aan het laatste boomplantevenement van 2018. De vrijwilligers zouden ’s ochtends 18 bomen planten waarvan 11 bomen geplant zijn op het terrein van het Delegate kantoor.

De organisatoren en vrijwilligers werden verwelkomd op het kantoor van de Delegate Noord-Amerika, (in de oude Bosley gevangenis) met een ontbijt van bagels, donuts en warme dranken (verstrekt door Delegate) om ze op te warmen voordat de boomaanplanting begon.

Breakfast1Breakfast2Breakfast3
Met organisatoren en vrijwilligers vol en warm van het ontbijt, de Delegate Noord-Amerika algemeen directeur David Edwards, die ook deel uitmaakt van de raad van bestuur van Southland Hills Improvement Association, verwelkomde officieel de vrijwilligers.

Talk1Talk2Talk3
Dan is het team van Blue Water Baltimore (Blue Water Baltimore is een non-profit organisatie met een missie om de kwaliteit van Baltimore’s rivieren, beken en haven te herstellen om een gezond milieu, een sterke economie en bloeiende gemeenschappen te bevorderen).

We werken aan een toekomst wanneer onze stromen, rivieren en de haven gezonde, bloeiende ecosystemen zijn die toegankelijk en veilig zijn voor burgers, bezoekers en handel. Om deze doelen te bereiken, controleren we de waterwegen in het Baltimore gebied op vervuiling. We organiseren vuilnisopruimingen, planten bomen op openbaar land en zorgen voor een groene infrastructuur om de afvoer van stormwater te verminderen. We pleiten voor strengere wetten voor schoon water, zowel lokaal als over de hele staat,) laten zien hoe je een boom kunt planten, voordat je de vrijwilligers toewijst aan groepen en de locaties waar ze zouden werken.

Tree1Tree2Tree3Tree4

Tree5Tree6Tree7Tree8

Tree9
Iedereen bleef hangen en binnen een paar uur waren alle bomen geplant en ging iedereen naar het terrein van de YMCA om deel te nemen aan een buffetlunch.

TreeandLunch1TreeandLunch2TreeandLunch3TreeandLunch4

TreeandLunch5TreeandLunch6TreeandLunch7TreeandLunch8
Dit is het 6e jaar dat dit evenement, in samenwerking met Blue Water Baltimore heeft plaatsgevonden, met 47 bomen geplant in de directe omgeving en meer dan 500 bomen geplant in de loop van het programma in 2018.

Organisatoren:

Vrijwilligers waren onder andere studenten van:

Als u betrokken wilt raken bij dit project, bezoek dan de website van Blue Water Baltimore.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner