Home / News / Delegate Noord-Amerika woonde de Vereniging voor Healthcare Foodservice (AHF) Conferentie bij

Delegate Noord-Amerika woonde de Vereniging voor Healthcare Foodservice (AHF) Conferentie bij

Delegate Noord-Amerika heeft, als sponsor de Vereniging voor Gezondheidszorg Foodservice (AHF), de jaarlijkse conferentie bijgewoond, deze conferentie vond plaats van 15 to 18 augustus 2017.

AHF BannerOVER DE AHF 2017 JAARLIJKE CONFERENTIE

AHF versterkt de revolutie de gezondheidszorg foodservice. De jaarlijkse conferentie van de AHF 2017 concentreerde zich op effective communicatie- en belangenbehartigingsvaardigheden, het verbeteren van het team en resultaten.

Tijdens deze vier dagen in augustus (15-18) heeft AHF zijn leden gefaciliteerd met het stimuleren van keynotes, wereldklasse educatieve sessies, netwerk events, culinaire competitie, “DC Insider” -gebiedactiviteiten, AHF’s Marketplace Exhibition Hall en een service activiteiten, die de voedingsbehoefte ondersteunt aan DC schoolkinderen.

Het was geweldig om zoveel toegewijde personen te ontmoeten om de beleving van patiënten en bewoners te verbeteren! Voor degenen die we dit jaar hebben gemist, hopen wij u volgend jaar weer te zien. Voor diegenen, die er dit jaar niet bij konden zijn, raden wij aan om de AHF website te bekijken en kijken wij ernaar uit om u volgend jaar te zien.

Als u vragen of vragen heeft over een van onze Delegate producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Adam Johnson.

Delegate StandDelegate Stand 1

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner