Home / News / Delegate Noord-Amerika en DM&A zijn trots deel uit te maken van FNCE 2018

Delegate Noord-Amerika en DM&A zijn trots deel uit te maken van FNCE 2018

Evaluatie FNCE 2018

FNCE_01

Delegate Noord-Amerika & DM&A nemen jaarlijks deel aan de Food & Nutrition Conference & Expo (FNCE) als sponsor, dit jaar in het “Walter E. Washington Convention Center, Washington D.C.” van 20 t/m 23 oktober 2018.

 FNCE_02FNCE_03

De stand van Delegate & DM&A toondeStella” de Web Based, Enterprise Hosted and Managed Food Service Solution, een samenwerking tussen beide bedrijven. Delegate voor het leveren van de beproefde web based food service software, die op veel plaatsen in de wereld wordt gebruikt. Terwijl DM&A de volledig geteste en gecodeerde Items, Recepten, Voedingswaarden, Menu’s etc. voor zowel patiënten als de detailhandel levert, geïmplementeerd en beheerd door hun zeer ervaren, internationaal erkende team van chef-koks en diëtisten. Met behulp van het nieuwste technologieplatform (Microsoft Azure) om Stella te hosten.

WAT IS FNCE?

Elk najaar sponsort de Academy of Nutrition and Dietetics ’s werelds grootste bijeenkomst van voedingsdeskundigen – meer dan 10.000 geregistreerde voedingsdeskundigen, diëtisten, voedingswetenschappers, beleidsmakers, gezondheidszorgverleners en industrieleiders wonen de jaarlijkse bijeenkomst bij – en bespreken belangrijke kwesties die de gezondheid van alle Amerikanen beïnvloeden. Gedurende de vier dagen ontving FNCE haar leden voor het stimuleren van keynotes, uitstekende educatieve sessies, netwerkevenementen en natuurlijk de FNCE Expo, waar meer dan 380 leveranciers aanwezig waren.

FNCE_04FNCE_05FNCE_06FNCE_07
De Stella stand had veel belangstelling gedurende de 4 dagen:

FNCE_08FNCE_09FNCE_10
Het uitstekende Stella Team dat de stand gedurende de 4 dagen heeft bemand was Michelle Mathura (DM&A), Adam Johnson (Delegate Healthcare), James Bonggat (DM&A) & Brooke May (DM&A).

FNCE_11FNCE_12
Delegate Noord-Amerika en DM&A willen alle aanwezigen van FNCE 2018 bedanken en wij verheugen ons op uw bezoek aan Philadelphia in Oktober aanstaande voor FNCE 2019.

Bonus – Walkaround Video van de FNCE 2018 in Wahsington D.C.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner