Home / News / Delegate versterkt verkoopteam in de DACH regio

Delegate versterkt verkoopteam in de DACH regio

Carrière update

Björn Neumann


Per 1 maart 2019 is Björn Neumann (37) benoemd tot Senior Sales Consultant bij Delegate Technology GmbH. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de marketing van onze producten in onze kernmarkt, d.w.z. de Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland regio en zal rapporteren aan Markus Gruber, COO en Managing Director.

 

 
Met de uitbreiding van ons verkoopteam leggen we de basis voor verdere groei in de Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland, waar we al marktleider zijn in de bedrijfsrestaurants en catering sector. We zijn van plan om onze activiteiten in de toekomst verder uit te breiden in de Quick Service/ Fast Casual Dining en Healthcare markt. Door de aanstelling van een extra Senior Sales Consultant kunnen we snel reageren op de belangen en interesse van potentiële nieuwe klanten. Verder kunnen we ons intensiever richten op branche specifieke procesadvisering. Dit onderwerp zal een belangrijk onderwerp zijn op de toekomstige agenda voor Christian Schmidt, die zijn bijna 20 jaar ervaring bij Delegate zal gebruiken om onze klanten en projecten optimaal te ondersteunen en tegelijkertijd zijn marketingactiviteiten voort te zetten.

“We zijn blij dat we ons team kunnen uitbreiden en kijken uit naar de samenwerking met Björn. We zijn ervan overtuigd dat we nu de perfecte basis hebben om de klantenservice nog verder te verbeteren en de groei van ons bedrijf te stimuleren”, zegt Martin Knopp, CEO en Managing Director.

Björn Neumann begon zijn carrière in Sales na het afronden van zijn commerciële en zakelijke opleiding. Na eerder in verschillende functies te hebben gewerkt, begon hij in 2010 als Sales Consultant voor B2B-oplossingen in de commerciële catering. Reeds op dit punt werkte hij samen met Delegate aan de uitvoering van gezamenlijke projecten. Björn kreeg ook inzicht in voorraad beheer en horeca processen als Senior Sales Consultant bij een onafhankelijk adviesbureau in de foodservice sector.

Christian Schmidt werkt sinds 1999 bij  Delegate Technology GmbH als directeur Solutions & Consulting. Hij begon zijn carrière na zijn opleiding als chef-kok (1989) en werkte in verschillende functies in de horeca. Daarna voltooide hij zijn studie bedrijfsmanagement aan de Fachhochschule Hamburg (1999) en werkt sindsdien voor Delegate Technology GmbH.

Markus Gruber is in 2011 bij Delegate begonnen. Als directeur Operations was hij al verantwoordelijk voor het gehele project- en servicebureau van Delegate in de regio Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland en houdt hij ook toezicht op IT/Infrastructuur en de interne administratie.

Martin Knopp is sinds 2008 directeur van Delegate Technology GmbH. Na het afronden van zijn studie IT is hij begonnen als softwareontwikkelaar en in 2000 werd hij Managing Director. Als CEO zal hij de strategische oriëntatie en productontwikkeling en de verdere ontwikkeling van onze dochterondernemingen in de VS en Australië blijven bepalen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner