Home / News / E-mailherinnering voor berichten van het type “Taak”

E-mailherinnering voor berichten van het type “Taak”

Het is belangrijk om het overzicht te houden

 

Herinneringen zijn nuttig…

Sommige gebruikers gebruiken de Delegate Web Client dagelijks, anderen van tijd tot tijd, omdat individuele gebruikers en hun verantwoordelijkheidsgebieden net zo divers zijn als de applicatie veelzijdig is.  En terwijl de dagelijkse gebruikers voortdurend kunnen worden herinnerd aan openstaande taken door de Notificatie-functie, lopen degenen die de Web Client slechts af en toe en voor beperkte taken gebruiken een groter risico om deze voor langere tijd te negeren.

…vooral als ze op tijd zijn!

Om alle gebruikers in staat te stellen op tijd herinneringen te ontvangen, kan de gebruiker nu per e-mail worden geïnformeerd over bestaande meldingen van het type “Taak”. Dit betekent dat Gebruikers die de Delegate Web Client niet dagelijks gebruiken ook tijdig kunnen worden bereikt.

Hoe werkt het?

U maakt al gebruik van Notification Messages? Dan hoeft u alleen maar een paar keer te klikken om de e-mailherinnering in te stellen. Vink gewoon het selectievakje aan voor de gewenste taken, start de volgens Automation Scheduler Job, …

 

Overview Type and Checkbox "Send Email Reminder"

…en vanaf dat moment zullen alle in aanmerking komende gebruikers ook worden geïnformeerd over openstaande taken zonder verdere tussenkomst. Makkelijker kan het niet, toch?

 
Houd de deadlines in de gaten

De nieuwe e-mailherinnering helpt u geld te besparen door tijdgevoelige taken en deadlines in de gaten te houden – zoals kortingsperiodes. Bovendien kan de E-mail template voor de taak “Cash Discount Reminder” vrij worden aangepast aan de eisen van uw bedrijf.

 

Table Overview invoices in status "Suspended"
 
De belangrijkste feiten in één oogopslag!

Automatische e-mailmelding aan in aanmerking komende gebruikers
Gemakkelijk op te zetten
Aanpasbaar HTML-sjabloon voor de taak “Cash Discount Reminder”.