Home / News / What is Electronic Data Interchange (EDI)?

What is Electronic Data Interchange (EDI)?

Elektronische gegevensuitwisseling, EDI kortom, zorgt al bijna drie decennia voor geoptimaliseerde processen in de toeleveringsketen. Gedurende deze tijd evolueerde de technologie voortdurend. Tegenwoordig is het een sleutelfactor voor innovatie gedreven ondernemingen, die hun bedrijfsprocessen in bedrijven, sectoren en landen efficiënt en duurzaam optimaliseren.

Gegevensverandering voor de inkoop van producten is onmisbaar geworden voor restaurateurs, professionele cateraars en hotelexploitanten. Om de bedrijfsprocessen van de hele procesketen te bestrijken, van inkoop tot productieplanning, wordt een goede integratie van voorraadbeheer /ERP- en EDI-activiteiten steeds belangrijker.

Delegate als softwareleverancier voor inkoop en voorraadbeheer oplossingen en EDI-specialist EDITEL werken al jaren nauw samen om elektronische communicatie tussen de oplossingen mogelijk te maken. Dit vereist een veilige en traceerbare real-time uitwisseling van bedrijfsgegevens met klanten, producenten of leveranciers via de eXite® -service van EDITEL.

Door elektronische uitwisseling kunnen foutieve leveringen en tijdrovende handmatige inspanningen en fouten in de gegevensinvoer worden voorkomen. De geïntegreerde interface met eXite® maakt de koppeling van alle bedrijfsinformatie in het Delegate systeem mogelijk. Zo heeft u een goed overzicht van alle inkoopprocessen en kunt u snel reageren op afwijkingen.

Leer nu meer over de EDI-interface van uw Delegate oplossing en profiteer van de voordelen van geautomatiseerde inkoop.

 

Over EDITEL

EDITEL Logo

EDITEL, toonaangevend leverancier van EDI-oplossingen (Electronic Data Interchange), is gespecialiseerd in het optimaliseren van de inkoopprocessen van producten, van bestelling tot factuurverwerking (uitwissel van elektronische bestellingen, pakbonnen, facturen, etc.).

Met zijn EDI-Service eXite® biedt EDITEL uitgebreide oplossingen voor de horecasector, variërend van een kostenefficiënt en eenvoudig te gebruiken Web EDI Portal tot volledig geïntegreerde oplossingen voor grotere bedrijven.

 

www.editel.at

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner