Home / News / Onbekend terrein verkennen binnen onze Delegate Wereld

Onbekend terrein verkennen binnen onze Delegate Wereld

Kennis begint met vragen stellen

Het is allemaal Grieks voor mij

Dit idioom verwijst naar iets dat voor een persoon onbegrijpelijk en vreemd is. De taal en codes zijn totaal verwarrend voor een buitenstaander.

Softwareleveranciers ‘hebben te dealen’ met een verscheidenheid aan databases. In ons geval komt het neer op MSSQL en Oracle, twee van de meest voorkomende varianten op de markt. Echter, ondanks hun grote populariteit, zullen veel mensen zeggen dat het allemaal Grieks is voor hen …

Daarom organiseerden we onlangs een rondleiding door dit onbekende terrein met een externe expert voor de Delegate collega’s van het Projects & Services Team. Tijdens twee dagen van intensieve kennisoverdracht hebben onze collega’s veel geleerd over de ‘lokale gewoonten’ – van de eerste ontwikkelingen tot actuele details.

De nadruk lag vooral op SQL-databases in theorie en praktijk. De training omvatte veel praktische voorbeelden voor het beter begrijpen van de technologie in de dagelijkse praktijk.

Alle deelnemers hebben de training met succes afgerond (van links naar rechts: Jürgen, Sebastian, Silke, Rainer, Florian, Bernhard, Sebastian).Zertifikate

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner