Home / News / Duits Catering Congres 2019

Duits Catering Congres 2019

Maandag 18 maart 2019, 9:00 -14:00 uur, Eingang Mitte (centrale ingang)

Het Duitse horecacongres vindt voor de 45e keer plaats tijdens de Internorga beurs. Het motto van dit jaar is “Alles dreht sich um den Gast” (“De gast in het middelpunt van onze aandacht”). Het congres gaat in op het gedrag van de consument, maar ook op de eisen en verwachtingen van de gast en op oplossingen voor de dagelijkse praktijk. De agenda van het evenement bevat veel spannende onderwerpen zoals werkplek 4.0 , veganistisch koken, veranderingen in het productassortiment van bedrijven en duurzame en biologische voedingsconcepten in ziekenhuiskeukens.

Uiteraard nemen we deel aan dit evenement en zijn we ook aanwezig op de beurs.  Als u ook aanwezig bent op het congres of de beurs, dan ontmoeten wij u daar graag. Neem direct contact op met Christian Schmidt voor het plannen van een afspraak, zodat we voor 18 en 19 maart een ideale planning kunnen maken. Wij verheugen ons op uw komst – en op een uitwisseling van ideeën en ervaringen met u en de andere deelnemers en geïnteresseerden.

Kongress2019
Agenda
  1. Een update over eetgedrag – Waarom eten niet meer eenvoudig is
  2. Innovatieve, vernieuwende concepten
  3. Een succesvol duo voor de toekomst
  4. ‘Erfolg mit V’ – een nieuwe manier van succes
  5. Leer van de topkoks – creatieve culinaire impulsen
  6. Werkplek 4.0

14.00 uur: Lunchbuffet en Afscheid

Het evenement vindt plaats in de zaal van Chicago op het beursterrein (Eingang Mitte). De prijzen zijn inclusief een seminarierapport, snacks en lunch, tweedaags toegangsticket voor Internorga en een beurscatalogus. Zorg ervoor dat u de vroeg boek kortingen krijgt, geldig tot 24 februari 2019. Als er meer dan twee personen van één organisatie deelnemen, krijgen extra personen 50% korting.

Klik hier om u in te schrijven.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner