Home / News / Go Live Succes bij Mt Washington Pediatrisch Ziekenhuis

Go Live Succes bij Mt Washington Pediatrisch Ziekenhuis

Mt Washington Maryland

Delegate Noord-Amerika zijn erg blij om de succesvolle go-live aan te kondigen in het Mt Washington Pediatric Hospital, gevestigd in Mt Washington MD met onze Stella oplossing die wordt gehost en beheerd door DM&A.  Op 8 januari 2019 namen de maaltijdverzorgers de maaltijdbestellingen aan voor alle patiënten middels iPads en op de ochtend van 9 januari 2019 was hun eerste uitgifte via maaltijdservice.

Mt Washington Pediatric Hospital 1Mt Washington Pediatric Hospital 2Mt Washington Pediatric Hospital 3Mt Washington Pediatric Hospital 4Mt Washington Pediatric Hospital 5
Dit is ons eerste Pediatrische ziekenhuis in Noord-Amerika dat Stella gaat gebruiken. De staf en het management team @ Mt Washington Pediatric Hospital zijn dol op Stella, waardoor de maaltijden medewerkers meer tijd doorbrengen met de kinderen en ouders. Zij verheugen zich op de presentatie van Stella voor andere potentiële klanten.

Mt Washington Pediatric Hospital 6Mt Washington Pediatric Hospital 7Mt Washington Pediatric Hospital 8Mt Washington Pediatric Hospital 9Mt Washington Pediatric Hospital 10

Over Mt Washington Pediatrisch ziekenhuis

 Mt. Washington Pediatric Hospital is toegewijd aan het maximaliseren van de gezondheid en onafhankelijkheid van de kinderen, die zij verzorgen door te handelen op een manier die in overeenstemming is met hun waarden om een belangrijke leider te worden in het verstrekken van gespecialiseerde gezondheidszorg voor kinderen.  MWPH is een speciaal ziekenhuis dat kinderen met medisch complexe aandoeningen verzorgt, van de geboorte tot de leeftijd van 21 jaar. Het ziekenhuis werd opgericht in 1922 en nadert zijn honderdjarig bestaan. Sinds hun oprichting heeft MWPH zich opnieuw ingericht om voor een hele reeks kinderen en hun ziekten te zorgen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner