Home / News / Good to Best Conference 2018 – Review

Good to Best Conference 2018 – Review

Good to Best
Delegate Healthcare Solutions (Noord-Amerika) was er trots op een Gold Sponsor te zijn van de 12e jaarlijkse DM&AGood to Best

Healthcare Food Service Educational Conference, gehouden op het Paradise Point Resort & Spa in San Diego Californië van 16 t/m 18 maart 2018.

Net als in voorgaande jaren is de missie van Good to Best om leidinggevenden van foodservices in de gezondheidszorg, exploitanten en hun teams te voorzien van de essentiële informatie, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn om op alle gebieden succesvol te zijn in 2018. De Good to Best conferentie biedt leiderschapstraining, professionele ontwikkeling en de nieuwste industriële trendss op het gebied van apparatuur en technologie.

De Keynote Speakers (Curt, Sarah & Todd) op de “Good to Best” van dit jaar waren uitzonderlijk.

Keynote Speakers

Alle drie brachten ze hun unieke kijk op de markt, terwijl ze nuttige hints en tips deelden over hoe alle aanwezigen zichzelf zowel professioneel als privé konden verbeteren, van Good to Best!

Adam Johnson, onze directeur Business Development, presenteerde samen met Della Dunbar van DM&A een breakout-sessie tijdens de conferentie, getiteld “Trends in IT voor de gezondheidszorg – Hoe Stella kan helpen uw kosten te verlagen“. Het doel van de sessie was om informatie te geven over trends van de recente Himss conferentie waar zowel Adam als Della aanwezig waren en hoe een Menu Management Systeem u kan helpen om te voldoen aan de wettelijke vereisten terwijl het de kosten verlaagt.

Stella Breakout Session
Adam lanceerde ook de langverwachte “Mobile Meal Ordering” toepassing. Met de nieuwste applicatie van Delegate, kunnen patiënten hun maaltijd bestellen vanaf hun eigen apparaat (smartphone, tablet, iPad etc.) Met de tag regel BYOD not BYOB!

Als u niet in staat was om de conferentie of de breakout sessie bij te wonen, kunt u de presentatie nu opnieuw live zien, door te hier te klikken.

De 3-daagse conferentie was een groot succes en het Stella Team (Adam Johnson van Delegate, Della Dunbar en Trisha Ours van DM&A) stond klaar om de bezoekers te helpen met hun vragen of vragen.

Stella Team @G2B
Delegate  Stella DM&A
Voor meer informatie of om een demonstratie aan te vragen, kunt u contact opnemen met Adam Johnson.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner