Home / News / Home office virtual brunch during Corona (Covid-19)

Home office virtual brunch during Corona (Covid-19)

Virtuele Brunch

Het is al #61 dagen geleden dat we naar het thuiskantoor zijn verhuisd en gewend zijn geraakt aan de nieuwe dagelijkse routine. Het hele bedrijf is snel overgestapt op mobiel werken, omdat we in het verleden al flexibele dagen vanuit huis werken hadden toegestaan.

De grootste uitdaging was om de uitstekende communicatie tussen alle teams in stand te houden. Regelmatige calls werden snel tot stand gebracht en alle medewerkers waren via de webcam te zien in videoconferenties. Het management heeft ervoor gezorgd dat er regelmatig informatie werd en wordt verstrekt aan alle medewerkers om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de huidige situatie.

Na de eerste weken werden er virtuele koffiepauzes gehouden. Samen met de medewerkers die komen met creatieve & grappige achtergronden in videoconferenties. Zelfs virtuele verjaardagsfeestjes hebben bewezen hoe goed ons conferentiesysteem is. Helaas moest onze maandelijkse brunch worden geannuleerd vanwege het Coronavirus die we allemaal hebben gemist, omdat het zo’n belangrijke sociale component is. Iedereen begrijpt dat het op dit moment niet mogelijk is om zo’n brunch te houden omdat iedereen thuis moet blijven om een gedisciplineerd en goed rolmodel te zijn. Maar wie heeft er iets gezegd tegen het houden van een virtuele brunch

Brunch_1
Delegate Brunch

Vorige week organiseerden we onze eerste virtuele Delegate Brunch en verrasten we al onze medewerkers van het kantoor in Wenen. Een videoconferentie alleen zou te gemakkelijk zijn geweest en daarom was er iets bijzonders nodig. We wilden onze waardering tonen aan al onze Delegate superhelden in deze moeilijke tijd en we wilden ook onze industrie, die het nogal moeilijk heeft, ondersteunen.

Een digitale brunch is niet erg voedzaam en daarom hebben we bij een kleine & regionale cateraar brunchpakketten besteld die aan alle medewerkers in Wenen en Neder-Oostenrijk werden geleverd. De levering vond plaats tussen 4:30 en 10 uur ’s ochtends en werd als verrassing voor de deur van het appartement achtergelaten, zodat we om 10 uur ’s ochtends samen konden ontbijten (de gebruikelijke Brunch Time).

Dankzij onze superhelden hebben we geweldige snapshots gekregen van de levering van het brunchpakket en de inhoud. Sommige waren zeer authentiek en slaperig en sommige met zeer creatief gedekte ontbijttafels

Brunch_8
Home Office Brunch

In deze moeilijke tijden laat het zien wat er echt toe doet, namelijk dat je op elkaar kunt vertrouwen en alles bij elkaar kunt brengen. We zijn erg trots op alle Delegate Superhelden en dat iedereen zich zo snel mogelijk heeft aangepast aan de moeilijke omstandigheden of probeert zo goed mogelijk met de situatie om te gaan. Hoe moeilijk het ook is, het belangrijkste bezit van elk bedrijf zijn eenvoudigweg de medewerkers en daarom was het de moeite waard om het ontbijt aan al onze medewerkers thuis te bezorgen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner