Home / News / IHHC-conferentie in Sydney op 15 t/m 17 oktober 2018

IHHC-conferentie in Sydney op 15 t/m 17 oktober 2018

37e IHHC Nationale Conferentie 2018

Het Delegate Australia team zal exposant zijn op de komende IHHC Conferentie in Sydney op 15 t/m 17 oktober 2018. Dit zal de 10e keer zijn dat Delegate aanwezig is op de IHHC Conferentie.

IHHC (Institute of Hospitality in HealthCare) is een non-profit organisatie en bestaat uit leden die de ondersteunende diensten in de gezondheidszorg uit heel Australië vertegenwoordigen, waaronder ook leden uit andere landen. De focus van de organisatie ligt op het verbeteren van de kwaliteit van de ondersteunende diensten in de gezondheids- en ouderenzorgsector. De groep komt regelmatig met elkaar in contact via educatieve en netwerkevenementen, waarbij waardevolle expertise wordt gedeeld.

De jaarlijkse conferentie brengt Support Service Managers, Foodservice Managers, Executive Chefs, Diëtisten, Food Safety Managers, Schoonmaak en Onderhoud Services Managers en andere professionals, die zich bezighouden met het leveren van een verscheidenheid aan diensten in de gezondheidszorg, en biedt een geweldige kans om in contact te komen met anderen in de industrie. Gedurende 3 dagen presenteren en delen we motiverend materiaal over praktische innovaties in de gezondheidszorg die resultaten hebben laten zien op het gebied van niet-klinische operaties.

We hopen u te zien in Sydney!

Conferentie Overvzicht               Conferentieprograma              Conferentie Exposanten

IHHC

Over het IHHC Jaarcongres

Elk jaar organiseert het IHHC een nationale en met regelmatige tussenpozen een internationale conferentie waar afgevaardigden van verschillende gezondheids- en ouderenzorgorganisaties bijeenkomen.

Het organisatiecomité zet zich in om de deelnemers te betrekken door middel van een energiek en informatief programma van sprekers, waarin een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor onze industrie aan bod komen, en door middel van een uitgebreide vakbeurs en een dynamisch programma van sociale evenementen, netwerken en zakelijke mogelijkheden voor afgevaardigden, supporters en exposanten te faciliteren.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner