Home / News / HHC-conferentie in Sydney op 15-17 oktober 2018 – Review

HHC-conferentie in Sydney op 15-17 oktober 2018 – Review

37e IHHC Nationale Conferentie 2018

Op 15 t/m 17 oktober was Delegate aanwezig bij de 37e IHHC Conferentie in The Hilton in Sydney. Het was het 10e jaar dat Deleagte als Supporter heeft deelgenomen aan het jaarlijkse evenement. Gedurende 3 dagen presenteerden diverse sprekers van hoge kwaliteit Food Service en Hospitality onderzoeksthema’s, interessante feiten en ervaringen, waardoor het publiek gemotiveerd en uitgedaagd werd achtergelaten. We hadden het geluk aanwezig te zijn bij een aantal van onze klantenpresentaties; de opening van het Monash Children’s Hospital en het Fiona Stanley Hospital Facilities Management en Clinical Integration. De presentatoren gaven een uitstekend verslag van hun reizen met waardevolle informatie, terwijl ze tegelijkertijd hun geweldige werk lieten zien.

Een fantastische gelegenheid om bij te praten met een aantal van onze klanten en met anderen te praten over de voordelen van de implementatie van Food Management Software – het meest populaire onderwerp dat we met de vertegenwoordigers hebben besproken, was allergieën! Altijd waardevol voor ons team om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

IHHC_01IHHC_02IHHC_03
IHHC_04IHHC_05IHHC_06

Conferentie Overzicht               Conferentie programma              Conferentie Deelnemers

IHHC

Over het IHHC Jaarcongres

Elk jaar organiseert het IHHC een nationale en met regelmatige tussenpozen een internationale conferentie waar afgevaardigden van verschillende gezondheids- en ouderenzorgorganisaties bijeenkomen.

Het organisatiecomité zet zich in om de deelnemers te betrekken door middel van een energiek en informatief programma van sprekers, waarin een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor onze industrie aan bod komen, en door middel van een uitgebreide vakbeurs en een dynamisch programma van sociale evenementen, netwerken en zakelijke mogelijkheden voor afgevaardigden, supporters en exposanten te faciliteren.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner