Home / News / Verbeterde lay-out opties voor artikel en eenheidsoverzichten

Verbeterde lay-out opties voor artikel en eenheidsoverzichten

Flexibele kolombreedte voor een perfect overzicht

 
Hoe kunt u het beste gebruik maken van onze resultaatschermen?

Het antwoord is eenvoudig: optimale leesbaarheid met aanpasbare lay-out. In eerdere versies werden de namen van de artikelen en eenheden slechts gedeeltelijk weergegeven vanwege de statische kolombreedtes in de resultatenrasters. Gebruikers moesten de muisaanwijzer direct boven het artikel of de eenheid plaatsen om de volledige tekst te kunnen lezen. Dit was met name lastig als er lange specificaties in deze kolommen stonden.

We hebben nu de lay-out verbeterd en de volledige teksten zullen in één oogopslag zichtbaar zijn. Kolombreedtes zijn aanpasbaar voor de volledige artikel en eenheid namen in:

Bestellen
Ontvangsten
Assortiment management
Artikel catalogus (Prijsafspraken)
B2B-oplossing –> Selectie van de te koppelen basis artikelen

Deze instellingen zijn per gebruiker te configureren. Gebruikers met de vereiste rechten kunnen de kolombreedtes handmatig aanpassen aan hun behoeften.

 
Hoe werkt het?

Deze instellingen zijn op gebruikersniveau te configureren. Wanneer een gebruiker op het pictogram klikt, wordt de kolombreedte aangepast aan de grootte die nodig is om de volledige tekst weer te geven.

Deze instellingen worden opgeslagen, zodat wanneer de gebruiker naar een andere plaats in de applicatie navigeert en later de modulepagina terugkeert, de lay-out nog steeds wordt weergegeven zoals voorheen.

De verbetering heeft ook invloed op de uitklaplijsten. De grootte ervan zal nu dynamisch worden aangepast wanneer regels met langere teksten worden weergegeven. Zowel de kolom- als de uitklapmaat aanpassingen houden ook rekening met Master Translation.

 
 
Optimale lay-out op maat voor elke gebruiker
 

Verschillende gebruikers vervullen een breed scala aan taken en hebben specifieke behoeften bij het werken met onze applicatie. Het selecteren van de juiste artikelen voor een bestelling zal waarschijnlijk de leesbaarheid van het volledige artikel en de tekst van de eenheid met zich meebrengen, terwijl de volledige tekstweergave niet nodig zal zijn om snel inkomende leveringen te controleren. Met de aanpasbare raster- en vensterlay-outs bieden we daarom maximale gebruiksvriendelijkheid. Onze nieuwe functie biedt u alle mogelijkheden.