Home / News / Informeer gebruikers over facturen met kortingen

Informeer gebruikers over facturen met kortingen

Deze functie helpt geld te besparen

Mis nooit meer een korting!

Onze klanten hebben vaak kortingsovereenkomsten met hun leveranciers. Het komt echter af en toe voor dat de inkomende facturen niet op tijd worden goedgekeurd. Hierdoor is de kortingsperiode verstreken en moet het volledige bedrag worden betaald.

Onze oplossing

Om het risico van ontbrekende kortingsperiodes te verminderen, hebben we een verbetering doorgevoerd. Gebruikers kunnen nu worden geïnformeerd over opgeschorte facturen van leveranciers met contante kortingen. Deze “Cash Discount Reminders” worden weergegeven in het notificatiepaneel en kunnen ook als e-mail worden verstuurd.

Hoe het werkt

In eerdere versies konden de betalingsvoorwaarden alleen worden aangemaakt en bewerkt in Thick Client. Nu is voor de Web Client de volgens de Master Data Module “Betalingsvoorwaarden” aangemaakt waar de kritische betalingsinformatie kan worden gespecificeerd en beheerd. Het is mogelijk om gestandaardiseerde betalingsvoorwaarden te selecteren of om speciale betalingsvoorwaarden voor de individuele leveranciers in te stellen. Wanneer de leverancier een factuur stuurt en er specifieke voorwaarden van toepassing zijn op de factuur, zal deze vermeld worden in “Cash Discount Reminder” berichten.

Overview Notification about Invoices with Cash Discounts

Om u het beste overzicht te geven, is in de Facturatie module een informatiepictogram toegevoegd om de betalingsvoorwaarden in detail te bekijken.

Waarom zou u de Delegate applicatie u niet laten helpen om geld te besparen.