Home / News / International & schaalbare POS & ERP oplossingen

International & schaalbare POS & ERP oplossingen

In deze snelle tijd van groei en internationalisering is niet alleen een volledige integratie tussen POS- en ERP producenten van belang. Met de uitrol van projecten bij internationale klanten is het van bijzonder belang dat de geïntegreerde oplossing ook schaalbaar is en geschikt is voor internationaal gebruik.

Delegate als internationale softwareleverancier voor ERP-producten en TCPOS als POS-specialist heeft al meer dan 20 jaar een langstaande traditie in de vorm van partnerschap gehad. Samen bedienen wij in toenemende mate klanten op het gebied van bedrijfscatering (als mede de horeca, party catering met als hoofdzaak catering).

Door de succesvolle implementatie van vele gezamenlijke projecten, ontwikkelden wij onze producten voortdurend voor internationaal en schaalbaar gebruik. Op deze manier kunnen we meerder locaties in een centrale database beheren. Dankzij de geïntegreerde POS-oplossing kunnen omzet analyses bijna realtime gedraaid worden voor de locaties.

Lees meer over de kassa-koppeling van uw delegate-oplossing en gebruik alle voordelen van een geïntegreerde POS-interface!

 

Over TCPOS

TCPOS

TCPOS is een van de wereldwijde toonaangevende aanbieders in de POS-technologie sector voor de horeca en de detailhandel. Meer dan 10.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze op maat gemaakte IT-oplossingen. Wij ondersteunen hen in hun zakelijke managementbehoeften door uitbreidbare, aanpasbare en toekomstvaste POS-oplossingen te bieden. Bij TCPOS streven wij ernaar om als een verenigd modern wereldwijd bedrijf te ontwikkelen, altijd toekomstgerichte, terwijl de aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid van onze oplossingen worden verbeterd om de zaken van al onze klanten te verbeteren.

www.tcpos.de

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner