Home / News / Job.verliebt – Droom banen in de catering branche

Job.verliebt – Droom banen in de catering branche

Job.verliebt (*job.love) – een initiatief voor het promoten van het algemene beeld van de catering branche en het bevorderen van jonge talenten.

Het Institute of Culinary Art (ICA) starte de nationale campagne “Job.verliebt” om met dit initiatief het publiek kennis te laten maken met de beroepen in onze bedrijfstak. Zo een initiatief en campagne is ongekend in de catering branche. Het wordt gesteund door de leidende catering bedrijven en is kosteloos voor de betrokken bedrijven en aanvragers.

De initiatiefnemer van deze campagne is het Institute of Culinary Art (ICA) met een netwerk van meer dan 350 leidende bedrijven in de Duitse catering branche, die aanzienlijk bijdragen in de ontwikkeling en promotie van “job.verliebt”. Delegate als menu management software leverancier en lid van dit netwerk ondersteunt deze campagne.

job-verliebt1job-verliebt2job-verliebt3job-verliebt4
Droom banen in de horeca bestaan – zij het in de keuken of in de bediening, zij het als assistent of als manager, in een groot hotel of in de catering. In onderstaand overzicht vind je alle vacatures die zijn geplaatst met de Job.verliebt. Aan de rechterkant, kan de gebruiker zijn persoonlijke zoekvoorkeuren voor de gewenste droombaan verfijnen.  

Job.verliebt is de nieuwe manier van het aanbieden en vinden van een baan in de horeca. Hier is hoe het werkt: bedrijven  stellen zichzelf voor aan potentiële werknemers via een gedetailleerd profiel. Als de kandidaten geïnteresseerd zijn in een baan, kunnen ze hun CV en kwalificaties online zetten om in contact te komen met potentiële werkgevers. Deze service is kosteloos voor de bedrijven en de sollicitanten.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner