Contractcatering

Standaardiseer en vereenvoudig!

Voor een grote organisatie die zich bezighoudt met contractcatering kan het een omslachtige, inefficiënte en dure situatie zijn als in het veld meerdere en verschillende voedingssoftwaretoepassingen worden gebruikt.

Daarom hebben wij één enkel softwareplatform gecreëerd, dat kan worden gebruikt door alle voedingslocaties die door u worden gecaterd en dat alle unieke functies bevat die voor elk van die locaties noodzakelijk zijn.

Eén enkele applicatie (één softwareleverancier) voor alle locaties. De situatie dat u verschillende, lokaal geïnstalleerde foodapplicaties moet beheren, kan worden vermeden.

delegate group

Onze browsergebaseerde applicatie kan centraal worden gehost en beheerd, waardoor implementatie eenvoudig is en op de exploitatielocatie een minimale systeeminfrastructuur nodig is.
Of het nu gaat om restaurants van onderwijsinstellingen of bedrijven, foodcourts, ziekenhuizen, luchthavens, gevangenissen, enzovoorts, wij kunnen u helpen deze samen te brengen in één gemeenschappelijke applicatie.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner