Home / News / Markus Gruber benoemd tot COO / Algemeen Directeur

Markus Gruber benoemd tot COO / Algemeen Directeur

Carrière-update

Markus Gruber

Markus Gruber (37) maakt met ingang van 1 januari 2019 als COO deel uit van het bestuur van Delegate Technology GmbH. Vanaf nu zal hij samen met Martin Knopp (47), algemeen directeur voor de lange termijn, onze onderneming leiden.

Met de benoeming van Markus Gruber als directeur leggen we de basis voor verdere groei in de Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland, waar we nu al marktleider zijn in de horeca. We zijn van plan om onze activiteiten in de toekomst uit te breiden in de Quick Service/Fast Casual Dining en Healthcare markt. Tot nu toe waren we vooral actief in de gezondheidszorgsector in de Verenigde Staten en Australië via onze dochterondernemingen.

In de toekomst willen we nieuwe markten ontwikkelen door op een vergelijkbare manier met voldoende potentiële partners samen te werken als in de Benelux.

„Ik kijk uit naar de voortzetting van de succesvolle en nauwe samenwerking met Markus Gruber in zijn nieuwe functie en feliciteer hem met deze belangrijke stap in zijn carrière, ook namens onze raad van commissarissen”, aldus Martin Knopp, CEO en Managing Director van Delegate Technology GmbH.”

Markus Gruber is in 2011 bij Delegate begonnen. Als Director Business Operations was hij al verantwoordelijk voor het gehele project- en servicebedrijf van de afgevaardigde in de Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland en houdt hij ook toezicht op IT/Infrastructuur en interne administratie.

Martin Knopp is sinds 2008 directeur van Delegate Technology GmbH. Na zijn studie IT ging hij aan de slag als software ontwikkelaar en werd in 2000 Managing Director. Als CEO zal hij de strategische oriëntatie en productontwikkeling en verdere ontwikkeling van onze dochterondernemingen in de VS en Australië blijven bepalen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner