Home / News / Ontmoet Delegate op de door DM&A georganiseerde “Good to Best Conference”

Ontmoet Delegate op de door DM&A georganiseerde “Good to Best Conference”

Good to Best
Delegate Healthcare Solutions (Noord-Amerika) is een Gouden Sponsor van de DM&AGood to Best12th jaarlijkse Healthcare Food Service Educational Conference, die dit jaar zal plaatsvinden op het Paradise Point Resort & Spa in San Diego California van 16 t/m  18 maart 2018.

De missie van Good to Best is het leveren van gesondheidszorgvoedingsdiensten en milieudiensten aan leidinggevenden,  exploitanten en hun teams met de essentiële informatie, vaardigheden en hulpmiddelen die nodig zijn om in 2018 en daarna op alle gebieden succesvol te zijn. Deze educatieve conferentie biedt leiderschapstraining, professionele ontwikkelingen en de nieuwste industriële updates op het gebied van apparatuur en technologie.

Good to Best is trots op de kwaliteit van de presentatoren en dit jaar is dat geen uitzondering:

Keynote Speakers
Adam Johnson, onze directeur Business Development, zal een break-out sessie presenteren om de nieuwe Mobiel Maaltijd bestellen module van Delegate te introduceren:

Mobile Meal Ordering 1 Mobile Meal Ordering

Samen met de nieuwste functies van “Stella”, de software voor gezondheidszorgvoedingsdiensten die u een oplossing biedt voor het beheer van uw recepten, menu’s en productie.  De database bevat 1000 recepten, tot 21 dagen patiënten menu’s en een menuplan van 5 weken.  Menu plannen kunnen aan uw instelling worden aangepast.  Recepten en menu’s zijn inclusief voedingswaarden.  U bent in staat om patiëntinformatie te beheren, d. w. z., dieetbestellingen, voedselallergieën, sympathieën en antipathieën zonder dat deze informatie uw eigen netwerkomgeving verlaat.  Met deze cloud-hosted oplossing, hoeft u niet te beschikken over personele middelen om de recepten en menu’s te onderhouden.
Delegate  Stella DM&A
Voor meer details over de agenda en registratie informatie kunt u terecht op de website Good to Best website.

Wij verheugen ons erop om u daar te zien!

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner