Home / News / NEW – Official Release of Authorization

NEW – Official Release of Authorization

Authorisatie

Als werkprocessen in een bedrijf of instelling steeds complexer worden, dan neemt de kans toe dat autorisatieprocessen noodzakelijk zijn om de rechten en autorisaties van medewerkers te structureren en te organiseren.

Autorisatieprocessen stellen een bedrijf in staat om acties te monitoren en gebruikersrechten te controleren. Deze processen kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn bij inkooporders, ontvangsten of overboekingen.

Deze instellingen kunnen ook worden weergegeven in Delegate myMMS & Patiënts Service. De toepassing biedt hierbij een technische oplossing voor de eenvoudige vraag wat een medewerker wel en wat hij niet mag doen? Wie heeft het recht om documenten te autoriseren of te boeken? Wiens toestemming is vereist voor het boeken van inkooporders of ontvangsten? Wat kan een medewerker voor zichzelf of zijn rol kiezen en voor welke processen is toestemming van een leidinggevende nodig?

Met versie 12.20 is de gehele autorisatie nu officieel vrijgegeven. Zie voor meer gedetailleerde informatie de Gebruikershandleiding “Delegate myMMS & Patiënts Service – How to use Autorisation”.

Autorisation_NL

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner