Home / News / Praktisch seminar: Klimaatvriendelijke keuken – een voordeel voor iedereen

Praktisch seminar: Klimaatvriendelijke keuken – een voordeel voor iedereen

Praktisch seminar voor de verantwoordelijken in de keuken en het restaurant

Wist u dat 31% van de CO2-uitstoot afkomstig is van de voedselproductie? Na jaren van onderzoek zijn Zwitserse wetenschappers er nu in geslaagd om de CO2-waarden van voedsel meetbaar te maken. Met deze kennis en de hulp van moderne analysetools konden dagelijks tonnen CO2-uitstoot vermeden worden.

foodco2

Onze partner Eaternity, samen met wie we ook de CO2-interface hebben geïmplementeerd, is ook aanwezig als spreker en legt uit wat nodig is om met de Delegate applicatie zo snel mogelijk van start te kunnen gaan. Het praktijkseminar is bedoeld om concrete hulpmiddelen te bieden voor het meten en evalueren van CO2, waterverbruik en vitale waarden. Uw bijdrage aan een positieve klimaatbalans als toegevoegde waarde voor uw klanten en uw bedrijf.

Wanneer en waar:

Dinsdag 23 oktober 2018 / Stuttgart – FORUM Huis van Architecten
Danneckerstraße 54, 70182 Stuttgart, Duitsland
Aanvang: 9:30 uur
Einde: 16.30 uur

Waar de ingrediënten voor een maaltijd vandaan komen, is aan de chef-kok; als hij bij de regionale biologische boer koopt, zijn de goederen duurder dan bij de groothandelaar. De verantwoordelijken zitten voortdurend gevangen tussen de kosten en wensen van de gasten en moeten dagelijks de balans tussen prijs en kwaliteit bewaren.

Het seminarie neemt u uit deze discussieval en toont u instrumenten voor de meetbare presentatie van klimaatvriendelijke menu’s.

De voordelen van een klimaatvriendelijke keuken, ook in termen van economie, hebben tot nu toe weinig aandacht gekregen. Een klimaatvriendelijke keuken creëert normen en trends, verhoogt de vraag en de tevredenheid van de gast in de constante verandering van een bewuste voeding.

Cursisten worden in staat gesteld en gemotiveerd om deze kennis – de sleutel tot succes – door te geven aan medewerkers en klanten.

Meer informatie over het evenement, inclusief het programma, vindt u hier.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner