Home / News / Nieuw ontwerp Helpdesk portaal en Delegate website

Nieuw ontwerp Helpdesk portaal en Delegate website

Nieu ontwerp

Van tijd tot tijd is het noodzakelijk dat we onze producten herzien en verbeteren. Dit geldt zowel voor ons helpdesk portaal (klantportaal) als voor onze website en daarom hebben we besloten om beide platforms de komende weken te herzien. Er zullen geen fundamentele wijzigingen plaatsvinden, maar vooral een grafische verbetering en een verfijning van ons ontwerp.

Onze helpdesk portaal zal zo aangepast worden dat deze een stuk frisser zal ogen . We zullen het oude ontwerp (Windows look), bestaande uit tegels, vervangen door een veel lichter ontwerp. Functioneel gezien zullen er geen grote veranderingen zijn en zullen de bestaande en vertrouwde processen behouden blijven. Hoofdzakelijk zullen het dashboard en de uitlijning licht gewijzigd/verbeterd worden. In het algemeen zal het ontwerp in bepaalde aspecten worden afgestemd op onze website om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan onze “corporate identity” standaard.

banner_new1

Onze website krijgt ook een grafische revisie van de pictogrammen, kopteksten, voetteksten en notificaties en een kleine uitbreiding in onze marktsectie. Het doel is om de bestaande website te vernieuwen en op bepaalde plaatsen te optimaliseren. In de menu structuur zullen geen grote veranderingen optreden en dus ook geen beperkingen in de gebruikelijke navigatie.

Wij wensen onze klanten veel plezier met het nieuwe design van onze helpdesk portal en website.

 

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner