Home / News / Herziening bouw & exploitatie van kantinekeukens 2020

Herziening bouw & exploitatie van kantinekeukens 2020

Evenement in München

Ons eerste evenement, na de corona-beperkingen, leidde ons naar München voor het congres “Bau & Betrieb von Großküchen und moderner Betriebsgastronomie” dat betekent vertaald “Bouw & exploitatie van grootkeukens en moderne bedrijfscatering”, dat plaatsvond op 15 & 16 september. Het evenement, dat in mei werd uitgesteld door het Management Forum Starnberg en het vakblad GV-Manager, vond plaats in de hallen van het Hilton Munich Airport Hotel.

Zoals gebruikelijk waren beide dagen vol met interessante thema’s met betrekking tot kantinekeukens, gevolgd door een paneldiscussie over “De nieuwe rol van de bedrijfscatering”.

Onze klant GO Gaststättenbetriebs GmbH gaf samen met onze partner Ventopay inzicht in hoe digitalisering van processen en workflows de efficiëntie kan verhogen en hoe interactie en feedbackmogelijkheden het enthousiasme van de gasten kunnen vergroten.

Ongebruikelijk waren echter de omstandigheden waaronder het evenement plaatsvond als gevolg van de bestaande hygiënevoorschriften. Het congres, dat normaal gesproken door meer dan 250 deelnemers wordt bijgewoond, was beperkt tot 100 personen. Tijdens de pauzes werden groepen gevormd om te voldoen aan de afstandsregels in de zalen. Het dragen van mond- en neusbescherming was verplicht voor de bescherming van iedereen, op enkele uitzonderingen na. Dit vormde echter geen belemmering voor de actieve uitwisseling van informatie tussen de deelnemers.

Het hoogtepunt

Het hoogtepunt van het evenement was een rondleiding in het pas geopende bedrijfsrestaurant leonardi in de Bavaria-torens, die op de avond van de eerste dag plaatsvond. Het leonardi-team serveerde de bezoekers drankjes en heerlijke pasta en pizza aan verschillende tafels. De tijd werd gebruikt voor netwerken en persoonlijke gesprekken.

Voor alle deelnemers die niet het hele evenement konden bijwonen, werden de technische presentaties opgenomen en tijdig beschikbaar gesteld.

Gezien de heersende omstandigheden was het evenement een groot succes. Een groot dankwoord aan de organisatoren voor alle inspanningen voor, tijdens en na het evenement.

We zijn er weer op 18 en 19 mei 2021. Bent u ook geïnteresseerd in deelname? Laat het ons weten en u kunt genieten van gereduceerde tickets. Wees snel, want het is alleen zolang de voorraad strekt.