Home / News / Review Management Forum Starnberg in Wenen (Oktober 2018)

Review Management Forum Starnberg in Wenen (Oktober 2018)

Bouw en exploitatie van grootkeukens en moderne bedrijfscatering 2018

Op 9 en 10 oktober 2018 vond in Wenen op de FH Campus Wenen het 3e Management Forum Starnberg plaats. Als platina sponsor waren wij niet alleen deelnemer aan het evenement, maar ook hoofdsponsor van het tweedaagse evenement. Naast de talrijke gasten uit de gastronomische industrie werd het evenement uitstekend gemodereerd en begeleid door Verena Pliger. Een groot aantal spannende lezingen en het bezoek aan de onlangs gerenoveerde bedrijfsrestaurant “Hannah’s Speisesaal” in het ministerie van Volksgezondheid en de gastronomie op de “Erste Campus” van de EB-Restaurantsbetriebe Ges.m.b.H. waren een grote verrijking voor alle deelnemers.

We hebben ook een aantal foto impressies gemaakt, die we u niet willen onthouden:
Management-Forum1Management-Forum2

Management-Forum3Management-Forum4Management-Forum5
Management-Forum6Management-Forum7Management-Forum8
Management-Forum9Management-Forum91Management-Forum92
Op dinsdag 9 oktober om 16.30 uur presenteerde onze klant Falkensteiner (FMTG Services GmbH) de laatste stand van zaken op het gebied van e-factuur (digitalisering van het proces voor leveranciersfacturen). De heer Stefan Unterlader (directeur van Group Purchasing IMS&POS Systems) was niet alleen de eerste klant die zich op e-invoice richtte, maar was ook de belangrijkste drijfveer voor de verdere ontwikkeling van de Delegate Enterprise resource planning oplossing.

Unterlader1
Stefan Unterlader is directeur van Group Purchasing IMS&POS Systems bij FMTG Services GmbH in Wenen. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het merchandise management, POS-systemen en de gehele inkoop van de Falkensteiner Michaela Tourimus Group, die in 7 landen vertegenwoordigd is.

 

Alle details van het evenement zijn te vinden in het programoverzicht of direct op de website van de exploitant.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner