Home / News / Select Medical voegt geautomatiseerd menu beheer toe aan zijn portfolio

Select Medical voegt geautomatiseerd menu beheer toe aan zijn portfolio

Select medical voegt geautomatiseerd menu beheer toe aan zijn portfolio met de Delegate Enterprise, Cloud Based Patients Service Software

In januari 2018 – Delegate, makers van World Class Enterprise Software – exclusief gebouwd voor de Foodservice industrie, tekende een contract met Select Medical, die van plan is om haar Patients Service product in te zetten op hun 45 locaties in Noord-Amerika.

Delegate Patients Service is het menu bestel- en beheersysteem, Enterprise, Cloud Hosted en volledige web based speciaal ontworpen voor de voeding in de gezondheidszorg. Delegate ontwikkelde de Patients Service Software met het oog op onze klanten en onze jarenlange ervaring in de catering in een moderne en ergonomische softwaretoepassing, met behulp van de huidige Windows/Apple en browser-technologie, waardoor het intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is voor onze gebruikers.

De belangrijkste kenmerken zijn:

– Patiënten en bewoners beheer
– Inkoop en voorraadbeheer
– Bestellen op patiënt- en afdelingsniveau
– Productiebeheer
– Volledige rapportage suite

Sinds januari werken de Projectteams van zowel Select als Delegate onvermoeibaar aan de opbouw van de Database en het testen. Dit werk heeft zijn vruchten afgeworpen, want we kondigen graag de Go Live aan op de eerste drie locaties. De Go Lives vonden plaats in mei en juni.

Hier is het Project Team op elk van de drie locaties:
BAY_Project TeamVic Village_Project TeamAustin_Project Team
De drie locaties zijn:

– Baylor, Scott & White Institute in Dallas Texas – Go Live mei 2018
– Select Speciality Hospital, Ohio Gezondheidsrevalidatie, Columbus Ohio – Go Live juni 2018
– Baylor, Scott & White revalidatie, Austin TX – Go live juni 2018

De ambassadeurs en maaltijdbezorgers op de drie locaties verzamelen de patiënten bestelling via op de Wi-Fi aangesloten iPads, die de diëten, allergieën en locaties van de patiënt voortdurend in realtime bijwerken.

Nog 42 locaties te gaan. Gefeliciteerd aan iedereen die betrokken is geweest bij deze uitrol en ga zo door!

Patient Order 1Patient Order 2Patient Meal 3Patient Meal 4
Over Medical Select

Superieure kwaliteit en zorg. Mededogen en respect. Resultaatgericht. Teamwork. Vindingrijkheid. Dit zijn de kernwaarden waarop Select Medical is gebouwd. Sinds de oprichting in 1996 heeft Select Medical zich vol passie gericht op het bieden van superieure, patiëntgerichte zorg die de kwaliteit van leven verbetert.

Select Medical, medeopgericht door Rocco Ortenzio en Robert Ortenzio, begon als een regionale leverancier van poliklinische lichamelijke revalidatie. In 1997 werd de contracttherapie toegevoegd aan het gespecialiseerde gezondheidszorgaanbod van het bedrijf en in 1998 volgde al snel de introductie van de langdurige acute zorg. In 1999 deed Select Medical een van haar grootste overnames door de aankoop van NovaCare Physical Rehabilitation and Occupational Health. In drie jaar tijd was Select Medical uitgegroeid van een kleine start-up tot een gediversifieerd gezondheidszorgbedrijf met een landelijke aanwezigheid. Deze progressieve maar verantwoorde groei was één van de eigenschappen die het bedrijf erkende als één van de Best Managed Companies in Amerika door het magazine Forbes.

In april 2001 rondde het bedrijf een beursgang af en werd het genoteerd aan de NASDAQ. Veertien maanden later werd Select Medical genoteerd aan de New York Stock Exchange, waar het momenteel wordt verhandeld onder het NYSE-tickersymbool SEM. In 2004 maakte het bedrijf klinische en operationele groei door met de overname van het wereldberoemde Kessler Instituut voor Revalidatie, waardoor medische revalidatie in de patiëntzorg formeel aan het aanbod werd toegevoegd. Deze zorglijn blijft groeien door joint ventures en partnerships met enkele van de meest gerespecteerde namen in de geneeskunde.

Twintig jaar later omvat de Select Medical van vandaag vier expertisedomeinen: langdurige acute zorg, medische revalidatie, poliklinische fysiotherapie en arbeidsgeneeskunde, die allemaal worden geleverd en ondersteund door meer dan 40.000 getalenteerde collega’s in de Verenigde Staten. Ondanks de recordgroei blijft Select Medical trouw aan haar basisprincipes van klinische kwaliteit en operationele uitmuntendheid, die sinds dag één een topprioriteit zijn. Ongeacht de omvang of reikwijdte blijft het Select Medisch team toegewijd aan het helpen van anderen en het bereiken van resultaten die de kwaliteit van leven verbeteren.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner