Home / News / Select Medical Go-Live Success in Erie en Augusta

Select Medical Go-Live Success in Erie en Augusta

Select Medical Go-Live

Delegate Noord Amerika is erg blij de vijftiende en zestiende succesvolle go-lives met Select Medical aan te kondigen. Locatie nummer 15 was het Select Specialty Hospital Erie (252 W 11th St, Erie, PA 16501), Food Service Director is Jordan Bennink.

Locatie nummer 16 was het Select Specialty Hospital Augusta (1537 Walton Way, Augusta, GA 30904), Food Service Manager is Mechele Barton-Sapp, beide gingen live in het 2e kwartaal van 2019. Ook is het Select Medical Food and Nutrition Team, Carol Gorbach-Melchioris en Sonja Watts afgebeeld.

Erie Go Live Team
Augusta Go Live Team

Delegate ondersteunt nu de maaltijdservice in 19 ziekenhuizen binnen het Select Medical Network. Nog 30 sites te bezoeken en te gaan………

Over Select Medical

Als een van de grootste aanbieders van gespecialiseerde ziekenhuis-, revalidatie- en poliklinische zorg in het land, biedt Select Medical zijn patiënten een ondersteunende en verzorgende omgeving – ongeacht waar ze zich op hun zorgreis bevinden. We hebben bijna 100 ziekenhuizen voor herstel van kritieke ziekten, gespecialiseerd in medisch complexe gevallen. Onze 25-klinische revalidatieziekenhuizen bieden gerichte therapeutische diensten aan onder leiding van een arts die gespecialiseerd is in fysische geneeskunde. In bijna 1.500 poliklinische centra bieden wij fysiotherapie, ergotherapie en arbeidsgeneeskunde aan. Ons poliklinische team biedt ook fysiotherapie en atletische training aan ongeveer 300 middelbare scholen, hogescholen en professionele sportteams.

Over Select Specialty Hospital Erie & Augusta

Onze missie bij Select Specialty Ziekenhuizen is om de hoogste kwaliteit gezondheidszorg en kosteneffectieve resultaten te bieden door het verstrekken van gespecialiseerde acute zorg aan degenen die wij bedienen en tegelijkertijd een positieve en bevredigende werkomgeving voor het personeel te bieden.

Kernwaarden

Wij leveren superieure kwaliteit in alles wat we doen. Bij Select Specialty Hospitals stellen we hoge eisen aan onze eigen prestaties en die van anderen. We leveren superieure diensten aan onze patiënten. We streven er voortdurend naar om onze reputatie van uitmuntendheid te handhaven en te verbeteren.

We behandelen anderen zoals we behandeld willen worden. Bij Select Specialty Hospitals behandelen we elkaar met respect en bevorderen we een positieve omgeving waar mensen zich gewaardeerd voelen. We zijn eerlijk en open in onze relaties en eenvoudig in onze communicatie.

We zijn resultaatgericht en bereiken onze doelstellingen. Bij Select Specialty Hospitals zijn we gefocust en slagvaardig in het bereiken van onze missie en het helpen van onze patiënten om hun doelen te bereiken. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze beslissingen en acties. We zijn verantwoordelijk voor het effectief inzetten van onze tijd, talenten en middelen voor de beste resultaten van onze patiënten.

Wij zijn teamspelers. Bij Select Specialty Hospitals werken we samen om onze doelstellingen te bereiken. We doen ons deel van het werk met medeleven en met superieure kwaliteit. We delen een gemeenschappelijk doel; de verbetering van het leven van onze patiënten. We geven eerlijke feedback en accepteren opbouwende kritiek. We worden direct geconfronteerd met moeilijkheden en onderhouden positieve werkrelaties.

We zijn vindingrijk in het overwinnen van obstakels. Bij Select Specialty Hospitals zijn we trots op het vinden van creatieve oplossingen voor de uitdagingen die we tegenkomen. We staan open voor verandering en gaan met druk en evenwichtig om. We zijn flexibel, creatief en in staat om te leren van onze ervaringen.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner