Home / News / Select Medical Go-Live Success in West Orange New Jersey, USA

Select Medical Go-Live Success in West Orange New Jersey, USA

Select Medical Go-Live-success

Delegate Noord-Amerika is erg content om de vijfde succesvolle Go-Live aan te kondigen met Select Medical aan het Kessler Institute for Rehabilitation, West Orange, New Jersey.

Op 31 oktober 2018 namen de maaltijdverzorgers de maaltijdbestellingen aan voor alle patiënten die de iPads gebruiken en op de ochtend van 1 november 2018 was hun eerste maaltijdservice op dienbladen.

Jackie Waldron, Market Director Food & Nutrition @ the Kessler Institute for Rehabilitation verklaarde:

Delegate geeft een ongelooflijke impuls aan onze patiënten ervaring en onze medewerkers vinden de toename van het patiëntencontact, dat ze krijgen wanneer ze bestellingen aan het bed nemen absoluut geweldig. Dit is een extra voordeel voor de verhoging van de veiligheid van de patiënt die het programma biedt, evenals de toename van de naleving van het dieet, wat een impact zal hebben op onze resultaten.  We zullen in staat zijn om het gebruik te controleren en inventarisatie onderdelen gemakkelijker te evalueren, wat zeker zal bijdragen aan een beter budgettair onderhoud”.

40 meer sites om te gaan tellen……….

Kessler_01Kessler_02Kessler_03

Over Select Medical

Als een van de grootste aanbieders van gespecialiseerde ziekenhuis-, revalidatie- en poliklinische zorg in het land, biedt Select Medical hun patiënten een ondersteunende en verzorgende omgeving – ongeacht waar ze zich op hun medische reis bevinden. Wij hebben bijna 100 ziekenhuizen voor het herstel van kritieke ziektes, gespecialiseerd in medisch complexe gevallen. Onze 25 klinische revalidatieziekenhuizen bieden gerichte therapeutische diensten aan onder leiding van een arts die gespecialiseerd is in fysische geneeskunde. In bijna 1.500 polikliniek ziekenhuizen bieden wij naast arbeidsgeneeskunde ook fysiotherapie en arbeidsgeneeskunde aan. Ons poliklinische team biedt ook fysiotherapie en atletische training aan ongeveer 300 middelbare scholen, hogescholen en professionele sportteams.

Kessler_04Kessler_05

Over Kessler Instituut voor Revalidatie

Het Kessler Instituut is al meer dan 70 jaar pionier op het gebied van fysische geneeskunde en revalidatie. Vandaag de dag, als grootste revalidatieziekenhuis van het land, blijven ze dit gebied definiëren – het leveren van de zeer gespecialiseerde zorg, geavanceerde behandeling en geavanceerde technologieën die mensen met ruggenmergletsel, hersenletsel, beroerte, beroerte, amputatie, neurologische aandoeningen, spier- en orthopedische trauma’s, kanker en hartaandoeningen in staat stellen hun leven weer op te bouwen.

Kessler_06Kessler_07

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner