Home / News / Sprekers en locatie aangekondigd voor de “Good to Best Roadshow!”

Sprekers en locatie aangekondigd voor de “Good to Best Roadshow!”

Good to Best Roadshow

De afgelopen tien jaar heeft DM&A de jaarlijkse “Good to Best Conference” georganiseerd. Dit jaar komen ze echter naar u toe en nemen ze “Good to Best” mee op de weg!

DM&A presenteert met trots een groep van gerenommeerde vakmensen uit de branche om u de nieuwste trends en opleidingen op het gebied van foodservice te presenteren. Mis uw unieke kans om te leren en ideeën uit te wisselen met gelijkgestemde professionals niet!

Good to Best

Delegate Noord-Amerika heeft er zin in om de Roadshow van New Jersey bij te wonen, die wordt gehouden in de Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands, 283 Route 17 South, Hasbrouck Heights, New Jersey 07604, waar wij de Stella oplossing zullen demonstreren.

De missie van Good to Best is om de gezondheidszorg en de milieudiensten stafmedewerkers, exploitanten en hun teams van essentiële informatie, vaardigheden en hulpmiddelen te voorzien en op alle gebieden succesvol zijn. Deze educatieve conferentie biedt leiderschapstraining, professionele ontwikkeling en de laatste updates voor de sector.

De registratie is nu open. Profiteer van de beperkte tijd vroege vogel tarief (69 dollar). Registreer hier.

Klik hier om uw hotelreserveringen te maken.

We kijken ernaar uit om u daar allemaal te zien.

Stella – Powered by Delegate
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner