Home / News / Ondersteunend lid van de Federale Vereniging van Systeemcatering

Ondersteunend lid van de Federale Vereniging van Systeemcatering

BdS – Bundesverband der Systemgastronomie

BdsDe BdS Presidium keurde unaniem onze aanvraag voor lidmaatschap goed en wij zijn nu officieel sponsorend lid van de Federal Association of System Catering. Wij zijn zeer verheugd over de succesvolle toetreding tot de vereniging en over de verdere constructieve samenwerking met een boeiende industrie.

De Federal Association of the System Catering (BdS) is een werkgevers- en branchevereniging gevestigd in München. De Bundesverband is in 1988 opgericht door McDonald’s Germany en Burger King. In het midden van 2007 vond een volledige reorganisatie en herstructurering van de federatie plaats – qua inhoud en personeel. Het erecomité van het voorzitterschap en het hoofdbestuur werden opnieuw geselecteerd en/of gekozen. Sandra Mühlhause, Chief Human Resources Officer bij McDonald’s Deutschland LLC, is sinds januari 2018 voorzitter van de BdS. Alexander van Bömmel, franchisenemer van Burger King, is sinds april 2014 vicevoorzitter van BdS.

De BdS ziet zichzelf als een gemeenschap van waarden. De waarden – in het bijzonder de verplichte tariefverplichting – zijn verankerd in het handvest  van de systeemgastronomie. Wij zien ons als onderdeel van de industrie en werken als een langdurige partner met onze klanten in het team (welkome boodschap van de Bds).

Tot slot enkele impressies van de BdS lunchreceptie op 21 september 2018 in München.

Bds_1Bds_2

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner