Home / News / Temperatuurmeting is nu mogelijk via Bluetooth-apparaat

Temperatuurmeting is nu mogelijk via Bluetooth-apparaat

Een ingenieuze nieuwe functionaliteit voor Mobile Solution

Waar is het goed voor?

Bij de acceptatie van de levering van goederen moet de temperatuur van bepaalde artikelen worden genomen in verband met verplichte HACCP-controles. Om dit proces te vergemakkelijken is de ondersteuning van Bluetooth-temperatuurapparatuur geïmplementeerd voor Mobile Solution.

    
Klaar om uw proces te optimaliseren?

De nieuwe functionaliteit helpt het proces van temperatuurcontrole te vereenvoudigen door de resultaten rechtstreeks van het Bluetooth-apparaat naar het HACCP-overzicht van de Mobile Solution te sturen. De resultaten worden weergegeven in Mobile Solution, en net als bij handmatige invoer kunnen ze ook worden geëxporteerd naar Web Client.

     
De beste voordelen van deze functie:

Gemakkelijk te gebruiken
Automatische overdracht van meetresultaten
Elimineert de handmatige opname- en kopieerfouten

    
Laten we het doen!

Ontdek hoeveel gemakkelijker en efficiënter HACCP-besturingen kunnen zijn met onze nieuwe functie. Niet alleen kunnen uw medewerkers kostbare tijd besparen bij het ontvangen van goederen, maar ook menselijke fouten in de handmatige gegevensregistratie zijn niet langer een probleem wanneer de resultaten van de temperatuurcontrole binnen enkele seconden rechtstreeks naar Mobile Solution worden verzonden.

Deze functie verhoogt de integriteit van uw gegevens zonder extra inspanning. Ontdek hoe eenvoudig, snel en nauwkeurig de verwerking van temperatuurgegevens kan zijn met onze nieuwe Bluetooth-temperatuur ondersteuning voor Mobile Solution.