Home / News / Trinity Health Go-Live Success in Chicago, Illinois!

Trinity Health Go-Live Success in Chicago, Illinois!

Loyola Medicine is een regionaal, academisch gezondheidssysteem dat gevestigd is in de westelijke buitenwijken van Chicago en lid is van Trinity Health. Het systeem omvat Loyola University Medical Center, een nationaal gerangschikt academisch medisch centrum met 547 erkende bedden in Maywood Illinois; Gottlieb Memorial Hospital, een 254-bedden tellend gemeenschapsziekenhuis in Melrose Park en MacNeil Hospital, een 374-bedden tellend gemeenschapsziekenhuis in Berwyn.

Delegate Noord-Amerika is verheugd om succes aan te kondigen met Loyola geneeskunde in deze 3 ziekenhuizen voor de veertiende, vijftiende en zestiende Go-Lives met Trinity Health. Deze ziekenhuizen werden gespreid en gingen live met de webapplicatie Delegate Patients Service op woensdag 30 september 2020 (Gottlieb Hospital) & woensdag 14 oktober 2020 (MacNeil Hospital) en woensdag 28 oktober 2020 in het Loyola Universitair Medical Center.

Operationeel zijn Gottlieb food service medewerkers overgegaan van vorige software naar Delegate met een room service-gebaseerd voedingsprogramma. Het management team en het personeel waren gemakkelijk in staat om deze verandering te verwerken en meldden een groot succes met de overgang!

In het MacNeil hospital werkt de afdeling met een cook-cool voedingsprogramma en er was geen software aanwezig. Het team was ijverig in het trainen en maakte wijzigingen op de afdeling om Delegate in te zetten. Het team is ook blij om succes te melden met deze enorme verandering!

Voor het grootste ziekenhuis – Loyola University Medical Center – was de afdeling bezig met het omzetten van een eerder softwaresysteem naar Delegate met een room service style programma. Een team van managers was ter plaatse om de inspanningen te ondersteunen en het personeel werkte hard aan de voorbereiding, zodat de overgang soepel verliep!

Het Loyola systeem hoopt een verbeterde algemene therapeutische naleving van het dieet te verwerken vanwege de toegang tot de voedingsstoffenniveaus voor de menu-items en eventuele specifieke eisen die de patiënt heeft, zoals allergieën, antipathieën of intoleranties.

De Delegate software geeft het personeel onmiddellijk toegang tot kritische gegevens die het personeel helpen de patiënt te begeleiden bij de betere voedselkeuzes om aan zijn voedingsbehoeften te voldoen. Terwijl alle niet-conforme voedselaanbiedingen worden verwijderd uit de menukeuzes van de patiënt, wordt ervoor gezorgd dat geen enkele patiënt voedsel krijgt dat hij niet mag eten.

About Trinity Health

Trinity Health is één van de grootste multi-institutionele katholieke gezondheidszorgsystemen in de natie, die diverse gemeenschappen dient die meer dan 30 miljoen mensen over 22 staten omvatten.

Gebaseerd in Livonia MI, is Trinity Health bezig met het uitrollen van de Delegate Patients Service Enterprise software, gehost in de Delegate Cloud, over 47 van zijn 93 faciliteiten. Alle faciliteiten zijn gegroepeerd in regio’s.

Het doel van de uitrol naar het Delegate Patients Service Cloud-platform is om te kunnen standaardiseren en een betere controle te hebben op het landgoed, met betrekking tot kostenbeheersing en besparingen, terwijl elke technische voetafdruk op elke locatie wordt geëlimineerd.