Home / News / Trinity Health Go-Live Success in Philadelphia, Pennsylvania!

Trinity Health Go-Live Success in Philadelphia, Pennsylvania!

Delegate Noord-Amerika is erg blij om de negende & tiende succesvolle go-live met Trinity Health aan te kondigen. Deze twee instellingen maken deel uit van de Trinity Health van de Mid-Atlantische regio. Ze gingen live met de webapplicatie Delegate Patients Service op dinsdag 9 juni 2020 (Mercy Catholic Medical Health Center – Fitzgerald Campus) & dinsdag 23 juni 2020 (Mercy Nazareth Hospital).

Beide Mercy ziekenhuizen hebben een programma voor de maaltijdservice voor patiënten dat tussen 90 – 120 trays levert bij ieder maaltijdmoment (in ieder ziekenhuis). De voedingsadministratie is overgegaan van een papieren menuproces naar het nieuwe geautomatiseerde systeem. Het personeel van de voedingsdienst is uitgerust met een draadloze tablet voor het invoeren van de maaltijdbestellingen van de patiënt aan het bed. Dit nieuwe proces verbetert de algemene therapeutische naleving van een dieet vanwege de live toegang tot het voedingsstoffenniveaus voor de menu-items en eventuele specifieke eisen die de patiënt heeft, zoals allergieën, antipathieën of intoleranties.

De Delegate software geeft het personeel onmiddellijk toegang tot essentiële gegevens, zodat ze de patiënten geen voedingsmiddelen geven die ze niet mogen eten en helpt het personeel de patiënt te begeleiden naar betere voedingskeuzes om aan zijn of haar behoeften te voldoen.

Over Trinity Health

Trinity Health is een van de grootste multi-institutionele katholieke gezondheidszorgsystemen in de Verenigde Staten en dient uiteenlopende doelgroepen, met meer dan 30 miljoen mensen in 22 staten.

Gevestigd in Livonia MI, is Trinity Health bezig met het uitrollen van de Delegate Patients Service Enterprise software, gehost in de Delegate Cloud, verspreid over 47 van zijn 93 faciliteiten. Alle faciliteiten zijn gegroepeerd in regio’s.

Het doel van de uitrol naar het Delegate Patients Service Cloud-platform is om te kunnen standaardiseren en een betere controle te hebben op het domein, met betrekking tot kostenbeheersing en besparingen, terwijl elke technische impact op elke locatie wordt weggenomen.