Home / News / Trinity Health Go-Live Succes in de Mid-Atlantische Oceaan!

Trinity Health Go-Live Succes in de Mid-Atlantische Oceaan!

Nieuws van Delegate Noord-Amerika

Delegate Noord-Amerika is erg blij om de twaalfde & dertiende succesvolle go-live met Trinity Health aan te kondigen. Deze twee faciliteiten maken deel uit van de Trinity Health van de Mid-Atlantische regio. Ze gingen live met de webapplicatie Delegate Patients Service op woensdag 26 augustus 2020 (St Francis Healthcare) in Wilmington, Delaware & woensdag 2 september 2020 (St Mary Health Main Campus) in Langhorne, PA.

Het team van St. Francis Healthcare heeft een programma voor de patiënten maaltijddienst dat tussen 90 – 120 dienbladen bij ieder maaltijdmoment zal leveren. Het personeel van de foodservice is uitgerust met een draadloze tablet voor het invoeren van de maaltijdbestellingen van de patiënt aan het bed. Dit nieuwe proces verbetert de algemene therapeutische naleving van het dieet vanwege de live toegang tot de voedingsstoffenniveaus voor de menucomponenten en eventuele specifieke eisen die de patiënt kan hebben, zoals allergieën, antipathieën of intoleranties. Het personeel vindt het fijn dat ze het menu kunnen door spreken met de patiënt en dat hierdoor betere menukeuzes gemaakt kunnen worden. De patiënten begeleiden met live toegang tot een systeem dat hen assisteert en vervolgens een telrapport te hebben voor het keukenpersoneel!

Het St Mary Health team had al eerder software geïnstalleerd met een roomservice programma en was bezig met training op het web om zich voor te bereiden op de Go Live. Het Trinity regionale team en het Delegate team ondersteunden het personeel ter plaatse bij de conversie en namen de tijd om ervoor te zorgen dat de patiënten de juiste maaltijdbestelling op tijd kregen. Daarnaast zorgde het personeel van de afdeling food service ervoor dat alle aspecten van de software werkten zoals verwacht…van de hardware tot de software!

Bij beide overgangen was er sprake van teamwerk en samenwerking om de beste resultaten te bereiken. Trinity Health en Delegate Group blijven de lokale foodservice-afdelingen ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden, zodat hun patiënten de beste voeding en service krijgen voor een betere genezing en optimale resultaten.

Over Trinity Health

Trinity Health is één van de grootste multi-institutionele katholieke gezondheidszorgsystemen in de natie, die diverse gemeenschappen dient die meer dan 30 miljoen mensen over 22 staten omvatten.

Gebaseerd in Livonia MI, is Trinity Health bezig met het uitrollen van de Delegate Patiënten Service Enterprise software, gehost in de Delegate Cloud in 47 van de 93 faciliteiten. Alle faciliteiten zijn gegroepeerd in regio’s.

Het doel van de uitrol naar het Delegate Patients Service Cloud-platform is om te kunnen standaardiseren en een betere controle te hebben op het domein, met betrekking tot kostenbeheersing en besparingen, terwijl elke technische voetafdruk op elke locatie wordt geëlimineerd.