Home / News / Verwerken van meerdere deel-bestellingen in versie 14.20

Verwerken van meerdere deel-bestellingen in versie 14.20

Meerdere Deel-Bestellingen

In congrescentra zijn er meestal meerdere bijeenkomsten gepland voor verschillende tijdstippen op de dag met een wisselend aantal deelnemers. Tot nu toe was het alleen mogelijk om individuele bestellingen voor bepaalde tijden of om een totale bestelling aan te maken en de gegevens in deze volgorde handmatig aan te passen in de Conference & Events of Sales Order Processing Modules. Voor één bijeenkomst werden bijvoorbeeld 5-6 bestellingen aangemaakt en moesten deze worden gecombineerd, of moest de totale bestelling handmatig worden opgesplitst voor de desbetreffende kostenplaats.

Met versie 14.20 is de functionaliteit voor het beheer van deel-bestellingen in Conference & Events verbeterd. Het is nu mogelijk om een totale bestelling op te splitsen in deel-bestellingen, zoals een ochtendkoffiepauze om 08:00 uur, een lunch om 12:00 uur en een koffiepauze om 15:00 uur.

sub orders
Voordelen:

– U krijgt een perfect overzicht van de totale Order en de suborders.
– Duidelijke weergave van deel-bestellingen en hun geplande besteltijden
– Deel-bestellingen worden niet langer per ongeluk over het hoofd gezien.
– De totale bestelling wordt rechtstreeks naar het distributiekostencentrum
  gestuurd.

Het gebruik van deel-bestellingen is uiterst nuttig om mix-ups in de producerende keuken te vermijden, aangezien alle vereisten afzonderlijk worden vermeld en weergegeven.