Home / News / Workflow Management – Optimalisatie voor huidige workflows

Workflow Management – Optimalisatie voor huidige workflows

Wat betekent workflow management?

Is het mogelijk om langdurige processen voorgoed te herontwerpen? In eerste instantie zou het antwoord “nee” kunnen zijn. Echter, bijna elk bedrijf kan profiteren van procesoptimalisatie. Workflow management betekent het verbeteren van uw huidige Workflow. Er zijn verschillende manieren om dergelijke verbeteringen te bereiken. U kunt manieren vinden om efficiënter te werken of nieuwe functies toe te voegen aan uw huidige workflow.

Ingegratie van standaard en aangepaste workflows Zelfs een goed ontworpen en getest proces kan problemen veroorzaken op momenten dat stappen kunnen worden overgeslagen. Daarom kan het nuttig zijn om bepaalde processtappen verplicht te stellen voor gebruikers. De nieuwe workflow management module zal de receptuur vermeldingen bevatten die uw onderneming tot nu toe heeft gebruikt en kan als verplicht worden gedefinieerd. Op die manier profiteert u van de voordelen van een verbeterd receptuur beheer en een efficiënte administratie van de gebruikersrechten met betrekking tot het proces.

U kunt ofwel de standaard vermeldingen voor recepturen gebruiken ofwel onze nieuwe functie voor het aanmaken van aangepaste vermeldingen. Beperkingen op het bewerken van recepturen en reden codes voor het wijzigen van een vermelding maken het proces transparanter en gestroomlijnder. Het nieuwe workflow management helpt ook om fouten en onduidelijkheden te voorkomen die het proces aanzienlijk zouden hebben vertraagd.

Klaar om uw processen te optimaliseren?

Het standaardiseren van taken en het verplicht stellen van bepaalde processtappen is een goede manier om te beginnen. Onze nieuwe Workflow Management module helpt u daarbij. Het is niet nodig om voor elke optie individuele processen te creëren.

U kunt nu de receptuur en processen automatiseren en vereenvoudigen door unieke waarden voor de automatische statuswijzigingsfunctie te definiëren in één duidelijk en eenvoudig overzicht. Onze nieuwe procesoptimalisatie workflow maakt het gehele receptuur ontwikkelingsproces veel eenvoudiger en sneller. Op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om uw processen te verbeteren? Bekijk dan onze nieuwe “Workflow Management” module.