Home / News / Voordelen van een Menu Management Systeem – Webinair

Voordelen van een Menu Management Systeem – Webinair

Delegate Noord-Amerika & DM&A Webinars Presenteren
Voordelen van een Menu Management Systeem: Hoe kan ik de Inkoopkosten verlagen en de klanttevredenheid verbeteren?

De Webinar zal plaatsvinden: Donderdag 21 juni 2018 van 11.00 uur – 12.00 uur PST; 14.00 uur – 15.00 uur EST en deelnemers verdienen 1 CEU (RD, CDM).

Adam Johnson (Directeur Business Development, Delegate Noord-Amerika) & Della Dunbar MS, RDN, LD (Directeur, Nutrition Informatics Division, DM&A) zullen de webinar presenteren.

Adam Johnson is directeur Business Development van Delegate Noord-Amerika waarvoor hij al 10 jaar werkt: 4 jaar in Wenen met het Development team als Business Analist en 6 jaar in Australië als Managing Director.

Adam heeft een achtergrond in de horeca waar hij 16 jaar heeft gewerkt voordat hij naar de Delegate verhuisde. Hij ging van ober op 16 jarige leeftijd naar een General Manager van een hotel met 200 bedden en conferentiefaciliteiten voor maximaal 500 personen. Adam is vervolgens overgestapt naar de software-industrie en werkt als installateur en trainer voor MICROS Fidelio UK, de grootste leverancier van Hospitality hardware en software ter wereld.

Della Dunbar is een geregistreerde diëtist met meer dan 20 jaar managementservaring in de gezondheidszorg. Ze heeft een Bachelor of Science in Dietetics aan de Loma Linda Universiteit en een Master of Science in Institutional Management aan de Kansas State University.

Tijdens haar carrière was Della directeur Food Service bij verschillende grote zorginstellingen, waar ze expertise ontwikkelde in het identificeren van manieren om de kosten te verlagen en de efficiëntie van de foodservice-afdeling te verbeteren. Zij coördineerde enkele jaren de computersystemen van 20 ziekenhuizen en werd specialist in zorginformatiesystemen. Della is altijd actief geweest op het gebied van diëtetiek en was voorzitter van het Central Valley District in Bakersfield, CA, en bekleedde verschillende functies in de Inland District Dietetic Association. Ze was voorzitter van het Amerinet Food Committee voor Nevada en Noord-Californië en lid van de Catholic Healthcare West Food and Nutrition Council.

Deelnemers leren het volgende:

– In staat zijn om te bespreken hoe de technologische ontwikkelingen zich exponentieel door ontwikkelen
– Geef voorbeelden van hoe informatica in alle sectoren van de levensmiddelen- en voedingspraktijk wordt gebruikt.
– Geef voorbeelden van hoe mobiele apparaten in een foodservice-afdeling gebruikt kunnen worden.

 

.                                                        .Register

delegate logo   Stella   DM&A

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner