Home / News / Delegate Benelux – Strategy Meeting 2018

Delegate Benelux – Strategy Meeting 2018

Strategische sessie

Vorige week hebben we meerdere sessie gehad met onze franchise-partner “Delegate Benelux” inzake de planning voor 2018. We hebben eerst teruggeblikt op het afgelopen jaar en nieuwe plannen gemaakt voor dit jaar. Het partnerschap met “Delegate Benelux” bestaat al enkele jaren en het bedrijf is flink gegroeid de afgelopen tijd. Onze partner is erin geslaagd om naast de overgenomen bestaande klanten, meerdere nieuwe klanten aan boord te krijgen. Het huidige team is verder uitgebreid om de best mogelijke service te blijven leveren.

Het belangrijkste onderwerpen waren de evaluatie van 2017 en de strategische planning voor de toekomst, alsmede de optimalisaties aan beide zijden om tot een nog efficiëntere samenwerking te komen. Verder hebben we gesproken over nieuwe klantenprojecten, de Delegate Development Road-map als ook de specifieke wensen van de klanten in de Benelux alsmede de algemene voorschriften voor de Benelux.

Strategie-Meeting
Van Links naar Rechts: Mirjam van der Koogh (Delegate Benelux), Christian Schmidt (Delegate Group), Kerstin Dix (Delegate Group), Michaela Grossbichler (Delegate Group), Martin Knopp (Delegate Group), Jan van Hoof (Delegate Benelux) & Markus Gruber (Delegate Group)

Wij kijken weer uit naar een nieuw succesvol en uitdagend 2018!

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner