Dienstverlening

Dienstverlening is onze passie!

Delegate biedt een verscheidenheid aan eersteklas diensten, van projectmanagement, consultancy en implementatie van software tot topklasse onderhoudscontracten. We begeleiden en adviseren u in verschillende markten door middel van inventarisatiesoftware en ondersteunen u op professionele wijze bij het implementeren van klantprojecten op basis van onze langdurige ervaring van ruim twintig jaar met zowel kleine en middelgrote klanten als wereldwijd toonaangevende bedrijven.

Sales / Key Account
In eerste instantie beoordelen we samen met u aan welke vereisten de software vanuit bedrijfsoogpunt dient te voldoen, om er zeker van te zijn dat we u de juiste producten kunnen bieden. Een belangrijk punt is dat we u kunnen informeren over de mogelijkheden en opties van onze producten, en indien nodig ontbrekende functies voor de verschillende markten kunnen aanvullen.
Projectmanagement
Vanaf de start van het project tot de aanvang van de productie helpen en begeleiden wij u op basis van onze uitgebreide kennis van zaken langs de vastgestelde mijlpalen. Dat wij hierin succesvol zijn, hebben wij laten zien in vele projecten over de hele wereld, voor zowel kleine en middelgrote klanten als voor wereldwijd toonaangevende bedrijven.
Consultancy /Workshops /Training
Naast de implementatie is het essentieel om de belangrijkste gebruikers op te leiden en te trainen voor het gebruik van onze producten, zodat de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen. Wij bieden extra advies en workshops om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te verbeteren.
Servicemanagement
Ook na de software-implementatie blijven we voor u klaar staan. We wijzen aan iedere klant een toegewijde Servicemanager toe die het aanspreekpunt is voor alle onderhoudsgerelateerde aangelegenheden die onder het contract vallen.
Good to know

helpdesk & documentatieportal

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner