Bedrijf

De Delegate Group!

Delegate Group is een middelgroot bedrijf met meer dan 50 medewerkers en een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van software-oplossingen, diensten en advies op het gebied van professionele voedingsdiensten voor de catering, horeca en gezondheidszorg. De modulaire Delegate oplossing ondersteunt de gehele procesketen – van inkoop tot receptuurbeheer, menu- en productieplanning en van operationele rapportering tot het registreren van maaltijdbestellingen van patiënten en gasten in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Het Delegate Team bestaat uit ervaren specialisten en software engineers met jaren lange ervaring in de branche en een ervaren managementteam. Het ondersteunt klanten via toegang op afstand, ondersteuning ter plaatse en via een telefonische hotline. Wij zien onszelf als een belangrijke speler in de branche en werken samen met onze klanten in langdurige samenwerkingsverbanden.

Onze kracht wordt bepaald door ons team van jonge en gemotiveerde medewerkers met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Wij ontwikkelen voortdurend de functionaliteiten en technologie van onze resultaatgerichte en geavanceerde software om de veeleisende en innovatieve eisen van onze klanten optimaal te ondersteunen.

Markus Gruber, Chief Operating Officer

Kijk op onze carrière pagina om ons team te versterken.

Ons devies is om tegen iedereen eerlijk en open te zijn – klanten, partners en collega’s.
Tegelijkertijd staat ook ‘joie de vivre’ hoog in ons vaandel geschreven en zijn wij van mening dat je ook tijd moet vrijmaken om van het leven te genieten.

Klantgerichte denkwijze: De klant is koning.
Teamgerichte denkwijze: Het team is sterker dan het individu.
Ondernemersgerichte denkwijze: Kwaliteit kost geld.
Partnergerichte denkwijze: Samenwerking in plaats van “zelf doen”.
Eerlijke en open denkwijze: Correct gedrag tegenover de klant, vriendelijkheid binnen het team en tijd om te leven!
Delegate biedt een internationaal georiënteerde omgeving, een nauwe samenwerking met klanten wereldwijd, ondernemingsvrijheid, mogelijkheden om zelf verantwoordelijkheid te nemen, een platte hiërarchie, een uitgebreide infrastructuur en regelmatig personeelsevenementen.

– Tafeltennis toernooi (in huis)     
– Darts toernooi(in huis)
– Jaarlijks bedrijfsuitje
– Jaarlijks Sport-Event (Loop evenement)
– Borrel na het werk
– Team Building Events
– Gezamenlijke Lunch (maandelijks)
Poker toernooi (in huis)
– Gratis drinken

Delegate group

Landstrasser Hauptstrasse in Vienna

Delegate group

Austria

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner